Gazetekars

11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Kars ödülleri verildi

​​​​​​​Manevi bahar mevsimi Ramazan teması ile ilkokul ortaokul lise ve yetişkin kategorilerinde ulusal düzeyde yapılan kitap okuma yarışması Kars Gençlik Merkezi’nde yapılan ödül töreninde sahiplerine ulaştı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 14:34

11. Ufka Yolculuk Bilgi ve Kültür Yarışmaları Kars ödülleri verildi

Ödül töreninde yarışma il koordinatörlüğünü yapan Şehristan İzcilik Spor Kulübü adına söz alan yöneticiler ; “Gönüllü ekipler ve eğitimciler tarafından desteklenen yarışmamıza Karsımızda 4000 yarışmacının katıldığı ve kaybedeni olmayan yarışmanın 4 kategoride ülke derecesi, il derecesi ve okul ödülleri bağlamında  80 üzeri yarışmacıya Kars ilimizde ödüllerin ulaştırılacağını dile getirdi. Ayrıca özellikle Kars İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Kars Gençlik Spor İl Müdürlüğü ve bağlı bulundukları kurumlara ve buralarda görev yapan eğitimcilere yarışmaya  destek veren tüm STK’larla beraber yarışmacıların ailelerine ve kendilerine teşekkür ederek yarışma ile ilgili sunum gerçekleştirdiler.

Ödül töreninde Karslı Aşık İrfan Eyüboğlu'nun seslendirdiği irfan türküleri beğeni toplayan tören yarışmacıların ödüllerine kavuşması ile son buldu.

a3-263.jpgzz-034.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER