Gazetekars

50 köy yolu yenilendi

Kars Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, basın mensuplarıyla makamında düzenlediği toplantıda 50 köy yolunun yenilendiğini söyledi.

14 Eylül 2012 Cuma 10:42

50 köy yolu yenilendi

Kağızman Kaymakamı Şuayib Gürsoy, toplantıda.2012 yıllarında Kağızman’da bozuk olan köy yollarının yapımına hız verildiğini açıkladı ve “Kağızman Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği olarak ilçeye bağlı 50 köy yolunu yeniden yaptık. Yenilenen 50 köy yolunun maliyeti 280 bin TL’yi buldu. Kağızman’da bozuk olan köy yollarımızın yapımına hız verildi ve tamamlandı şimdi ise Kağızman ilçemizde artık bozuk köy yolumuz yoktur” dedi.

Ağır kış şartları ve yoğun kar yağışı ve sonrasında eriyen kar sularının oluşturduğu yoğun su yükü nedeni ile bozulan köy yollarının yapımı her yıl yenilendiğini de belirten Gürsoy, kış şartlarına ve ulaşım koşullarına uygun hale getirilen yollarla ilgili büyük bir çaba harcadıklarını ifade etti.

Kaymakam Gürsoy, şöyle konuştu:

“Kağızman’a bağlı köy yollarında ağır kış şartları ve yoğun kar yağışı ve özellikle yağan yağmur köy yollarında büyük bozukluklara yol açmıştı. Köy yolların ulaşım koşullarına uygun olması amacıyla köy yollarını yeniden gözden geçirdik. Kağızman’da ulaşılamayan ve bozuk olan köy yolumuz bulunmuyor.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER