Gazetekars

53 bin imzalı aday adayı

Karslı Ayhan Ekinci'yi 53 bin imza ile milletvekili aday adayı gösterdiler.

26 Şubat 2011 Cumartesi 09:28

53 bin imzalı aday adayı

Ayhan Ekinci’yi 53 bin imza ile İzmirlilerin milletvekili aday adayı olarak göstermeleri CHP Genel Merkezi tarafından da olumlu karşılandı, Karslıları ise gururlandırdı.

İZMİR SEVDASI ÇOK ESKİYE DAYANIYOR 

Aday adaylık sürecini gazetemize değerlendiren CHP İzmir Milletvekili Aday Adayı Ayhan Ekinci şöyle konuştu : “İzmir Türkiye’nin en çağdaş, aydın, medeni insanlarının yaşadığı bir kent, ikinci olarak akrabalarımın tamamı İzmir’e göç ettiği için Türkiye’de en çok gittiğim il İzmir’dir. Her gittiğimde dönüşüm mutlu ve muhteşem oluyor. Ankara’da çalışıyorum ama ikinci vatanımda İzmir diyebilirim.” 

SİYASETE GİRMEM İÇİN SAYISIZ TEKLİF ALDIM 

Yıllar önce yakınlarım, akrabalarım İzmir’den aday olmam noktasında sürekli teklif alıyordum, tekliflere hep sıcak baktığım için son yıllarda yoğun bir talep olunca dost akraba ve arkadaşlarım benden habersiz sürekli toplantı yapıp bu iş için bir komite bile kurmuşlar. Bu benim için önemli bir gizli sevgiydi bu tutum ve davranışlar karşısında kendimi tam siyasetin ortasında buldum diyebilirim. 

İMZA SAYISI 100 BİNİ BULABİLİR 

İzmir’de kurulan komite ve mahalle temsilcilerimiz son bir karar alıp bir imza kampanyası başlatmışlar. Sayı birden 50 bini aştığı için haber değeri olduğundan dolayı ulusal basında da yer aldı. Bu imza kampanyası hızla devam ettiği için bu sayı kısa zamanda 100 bini aşacağına inanıyorum. 

HEMŞERİLERİMİ CHP’DE TOPLAYACAĞIM 

“Şimdi İzmir’de 600 binin Üzerinde Kars Ardahan Iğdırlı hemşerimiz yaşamaktadır.  Yine İzmir’de seçmen sayımızda ikinci durumdayız. Bu potansiyelin iyi kullanıldığını zannetmiyoruz. Çünkü bu güne kadar bir milletvekili bir belediye başkanı seçilmediği için önemli ölçüde siyasi bir toparlama olmamıştır. Ben CHP kimliğimi ve hemşeri kimliğimi iyi kullandığım durumda İzmir’de CHP’ye önemli bir oy potansiyelini kazandıracağıma inanıyorum” dedi.

Ayhan Ekinci İletişim : 0 532 313 73 30

Haber : Ege Haber/İzmir/Siyasal Birikim

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER