Gazetekars

AK Parti Danışma meclisi toplantısında Amerika, İsrail ve ırkçı Yunan vekil protesto edildi

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 2020 yılının ilk danışma meclisi toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

01 Şubat 2020 Cumartesi 17:16

AK Parti Danışma meclisi toplantısında Amerika, İsrail ve ırkçı Yunan vekil protesto edildi

İl Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, AK Parti Kars milletvekilleri 65. Dönem UDH Bakanı Ahmet Arslan ve Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyon Başkanı Yunus Kılıç, İl Başkanı Adem Çalkın, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, ilçe belediye başkanları, ilçe başkanları, teşkilat mensupları ve partililer katıldı.

Divan başkanlığını Tanıtım ve Medya Başkanı Sinan Yılmazel’in yaptığı danışma meclisi toplantısında yapılan konuşmalara, geçtiğimiz hafta Elazığ ve Malatya’da meydana gelen deprem sonrası devletin yaraları sarması, Yunan milletvekilinin Brüksel'de düzenlenen Avrupa Parlamentosu Genel Kurulu'nda Türk Bayrağı'nı yırtma küstahlığı ile Amerika ve İsrail’in Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan etmesi damgasını vurdu.

AK Parti Kars İl Başkan yardımcısı Kadir Sarıdağ’ın selamlama konuşması ile başlayan toplantı sonrası geçtiğimiz günlerde görevlerini başka partililere devreden AK Parti Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Çiftçi ve Susuz İlçe Başkanı Ayhan Bulut’a, AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından hazırlanan plaket ve AK Parti Genel Başkanı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gönderdiği mektup, Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz tarafından verildi.

Salonu dolduran partililer, sık sık “Elazığ üşüme AK gençlik seninle” ve Kudüs’ü İsrail’in başkenti ilan eden Amerika ve Türk Bayrağını yırtan Yunan milletvekilini protesto eden sloganlar attılar.

AK Parti Kars İl Başkanlığı, 2020 yılının ilk danışma meclisi toplantısını Genel Başkan Yardımcısı Vedat Demiröz’ün katılımıyla gerçekleştirdi.

danisma-meclisi-toplantisinda-amerika,-israil-ve-yunan-bakan-protesto-edildi-(94).jpgdanisma-meclisi-toplantisinda-amerika,-israil-ve-yunan-bakan-protesto-edildi-(125).jpgdanisma-meclisi-toplantisinda-amerika,-israil-ve-yunan-bakan-protesto-edildi-(90).jpg

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER