Gazetekars

"AKP’nin Tek Alternatifi MHP’dir"

MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay : “Kars’ta AKP’nin Tek Alternatifi MHP’dir”

03 Şubat 2011 Perşembe 09:29

AKP’nin Tek Alternatifi MHP’dir

Milliyetçi Hareket Partisi Kars İl Başkanı Muhsin Ağçay, Türkiye'de ve Kars'ta AKP iktidarının tek alternatifinin MHP olduğunu söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi' nin iktidar olma yolunda hızlı ve emin adımlarla ilerlediğini, birlik ve beraberlik içerisinde hem ülkeyi hem de Kars'ı AKP karanlığından kurtaracaklarını ifade eden Ağçay, ülkeyi hırsızlıktan ve yolsuzluktan yalnızca MHP'nin kurtarabileceğini iddia etti.

KARS'TA VE TÜRKİYE'DE AKP'NİN TEK ALTERNATİFİ MHP'DİR

Kars'ta ve ülke genelinde MHP'ye yoğun ilginin olduğunu ifade eden Ağçay, ülkenin her bir köşesinde MHP rüzgarı esiyor, vatandaşın son ümidi, son kalesi MHP kalmıştır. Ana muhalefet partisi, ülke gerçeklerinden uzak bir hayal dünyasında yaşamakta, parti içi karışıklık ve kısır çekişmeler, ana muhalefet partisini bitirmiştir. Diğer partilerin de baraj sorunu olduğu gün gibi aşikardır. Bu anlamda AKP iktidarın ülke genelinde tek alternatifi MHP kalmıştır. Dürüst, çalışkan, kararlı ve istikrarlı kadrolarla MHP bu ülkeyi yönetmeye adaydır. Sağcı, solcu, liberal, demokrat demeden bütün Türkiye'yi AKP'den kurtarmak adına Milliyetçi Hareket Partisi'ne davet ediyor ve hayatlarında ilk defa da olsa MHP'ye oy vermeye davet ediyorum, dedi.

SOMUT GERÇEKLERLE MHP KARS'TA EN GÜÇLÜ PARTİ

Kars'ta da AKP'nin tek alternatifinin MHP olduğunu vurgulayan Başkan Ağçay, 2011 seçimlerindeki hedefimiz Kars'tan en az iki milletvekili Türkiye Büyük Millet Meclisi'ne göndermektir. Somut gerçeklere dayanarak ve geçmişte alınan oy oranlarına bakarak, Milliyetçi Hareketin bu potansiyelinin olduğu herkes tarafından bilinmektedir. Kars'ta güç birliği yaparak, Kars'ı istenilen noktaya taşıyacağız ve en önemlisi de Karslıyı hırsızdan, uğursuzdan, yolsuzluklardan kurtaracağız, diye konuştu.

ADAYLIK İÇİN YOĞUN TALEP VAR

Milletvekili aday adaylığı için Milliyetçi Hareket Partisi'ne yoğun bir talep olduğunu söyleyen Ağçay, bu da gösteriyor ki Kars'ta AKP karşısında en güçlü parti MHP'dir. Geçmiş seçimlerde olduğu gibi bu seçimde de AKP ve MHP yarışacaktır. Burada bizlere ve bütün Kars halkına düşen görev, son derece hassas davranılması ve birlik, bütünlük ve beraberliği bozmadan süreci iyi değerlendirerek, en az iki adayımızı Ankara'ya göndermektir. Bundan sonraki süreçte ise Kars'ta bozuk olan yapının iyileştirilmesi, hırsızlıkların ve yolsuzlukların             üzerine gidilmesi ve ahlak kuralları içerisinde Kars'a hizmeti kendine şiar edinmiş iyi bir yapının oluşturulmasıdır, dedi.

MHP "SEÇİM BEYANNAMESİ" İLE FARKINI ORTAYA KOYDU

Milliyetçi Hareket Partisi' nin ülke genelinde "Seçim Beyannamesi"ni açıklayan ilk parti olduğunun altını çizen MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay, MHP, 7'den 70'e her kesime hitap eden seçim beyannamesiyle farkını ortaya koydu" diye konuştu.

"Seçim beyannamemiz puslu yollarda pusula görevi görecektir. El ele MHP'nin iktidarını birlikte inşa edeceğiz" diyen lide-rimiz sayın Devlet Bahçeli'nin açıkladığı seçim beyannamesi kangrene dönüşmüş sorunları tarihe gömecek, diyen Muhsin Ağçay, beyannamede öne çıkan başlıkları şöyle sıraladı : "Terörün kökü kazınacak, üniversite sınavı kalkacak, emekliye yılda bir kez ikramiye verilecek, asgari ücretten vergi alınmayacak, her aileden 1 kişiye iş ve 300 TL aileye yardım uygulaması başlatılacak, ihtiyaç sahiple-rine "Hilal Kart" harcama kartı verilecek, yılda 700 bin kişiye iş imkanı sağlanacak, dokunulmazlık kaldırılacak,4/C'li işçiler kadroya alınacak. Tarımda ÖTV, KDV kaldırılacak."

MHP'NİN AMACI

Amaçlarının ; "Temiz toplum-temiz siyaset anlayışını hâkim kılmak, siyasi ahlakı tesis etmek, yolsuzluk ve yozlaşmanın kökünü kurutmak, ekonomik ve teknolojik gelişmeyi sağlamak, üretim kapasitesini, sanayi ve enerji alt yapısını dünya ölçülerinin üzerine çıkarmak, tarımda kendine yeterli olmanın ötesine geçerek bölge ve dünya pazarına yüksek katma değerli işlenmiş tarım ürünü satabilir hale gelmek, doğal kaynakları en rasyonel ve optimum düzeyde değerlendirmek, vatandaşlarımızın kimseye muhtaç olmayacağı ve insanca yaşayacağı bir sosyal refah düzenini tesis etmek, gelir dağılımındaki adaletsizliği gidermek, sosyal güvenlik ve sosyal adaleti bütün icaplarıyla tesis etmek, işsizlik ve yoksulluğu ortadan kaldırmak, köklü bir eğitim reformu gerçekleştirmek ve bilgi toplumu dönüşümünü tamamlamak" olduğunu vurgulayan MHP İl Başkanı Muhsin Ağçay, ülkeye ve Kars'a sahip çıkacaklarını, bu anlamda da büyün Kars halkından destek beklediğini ifade etti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER