Gazetekars

Ameliyatların kahramanları bir araya geldi

Kars Harakani Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinde yapılan ameliyatların kahramanları akşam yemeğinde bir araya geldi.

10 Ekim 2019 Perşembe 01:16

Ameliyatların kahramanları bir araya geldi

Herhangi kesik veya dikiş yapılmaksızın kapalı ameliyat adı verilen Laparoskopik cerrahi sistemiyle her türlü jinekolojik operasyonların yapımına başlanıldığı Kars Harakani Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Servisinde yapılan ameliyatların gizli kahramanları, ekip ruhunu göstermek ve yapılan ameliyatların bir takım halinde olduğunu benimsemek için bir gece düzenlediler.

Bir otelde düzenlenen akşam yemeği organizasyonunun ardından doktorlar, anestezi uzmanları, hemşireler ve diğer tüm ameliyathane personelleri bol bol sohbet etti.

Kars Harakani Devlet Hastanesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanlarından Op. Dr. Müjde Canday, yaptığı açıklamada yapılan ameliyatları sadece doktorlar yapmadığını ameliyathanede görevli çok sayıda personelin olduğunu ve bir başarı varsa bu başarının tüm ekibin olduğunu söyleyerek, artık düzenli olarak bir araya geleceklerini söyledi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER