Gazetekars

Anıtın Yıkım İhalesi 7 Mart'ta

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Kars ziyaretinde "ucube" olarak değerlendirdiği İnsanlık Anıtı'nın yıkılması işinin ihalesi, 7 Mart 2011 tarihinde yapılacak.

19 Şubat 2011 Cumartesi 08:31

Anıtın Yıkım İhalesi 7 Martta

Kars Belediye Başkanlığı tarafından hazırlanan ihale ilan metninde; "Üçler Mahallesi'nde, mülkiyeti Maliye hazinesine ait parsel üzerinde bulunan yaklaşık 24.5 metre yüksekliğindeki 2 betonarme bloktan oluşan 'İnsanlık Anıtı' heykelinin kaldırılması için 4734 sayılı Kamu İhale Kanunu'nun 19. maddesine göre ihale yapılacak" denildi. 

İlan metninde, "Açık usul ile yapılacak ihale, 7 Mart 2011 Pazartesi günü saat 14.00'te Kars Belediyesi'nde gerçekleştirilecek. İhaleyi alan firmaya, sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren 5 gün içinde yer teslimi yapılarak, işe başlanılacak. Yer tesliminden itibaren 60 gün içerisinde de iş tamamlanacak. İhale dokümanı, Kars Belediyesi'nden 200 lira karşılığında satın alınabilecek. Teklifler, ihale tarih ve saatine kadar Kars Belediyesi İhale ve Satın Alma Komisyonu adresine elden teslim edilebileceği gibi aynı adrese iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3'ünden az olmamak üzere, kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecek" ifadeleri yer aldı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER