Gazetekars

Antalya Havalimanı Side Transfer: Konforlu Ulaşım

Side, ünlü otel zincirleri ve ulusal markaların yaptığı büyük yatırımlarla her geçen gün turizm sektöründeki payını büyütüyor.

02 Mayıs 2024 Perşembe 14:53

Antalya Havalimanı Side Transfer: Konforlu Ulaşım

Side’ye transfer hizmeti sunan firmalar, Antalya’ya uçak yolculuğuyla gelen ve havalimanından Side’ye gitmek isteyenlerin ilk tercihi oluyor. Antalya Uluslararası Havalimanı’nda servis otobüsleri, özel taksi ve Uber gibi farklı yolcu taşıma seçenekleri varken, turistler neden Side’ye özel transfer ile gitmek istiyor? Çünkü, Vip transferler Side’de yaşayan ve tatilini Side’de geçirmek isteyenlere lüks araçlar ve erişilebilir fiyatlarla daha konforlu bir ulaşım alternatifi olarak öne çıkıyor.

Side, ünlü otel zincirleri ve ulusal markaların yaptığı büyük yatırımlarla her geçen gün turizm sektöründeki payını büyütüyor. Tatilde Side otellerini tercih eden yerli ve yabancı turistlerin ilk durağı ise Antalya Havaalanı oluyor. Antalya’ya havayolu ile seyahat eden ve buradan Side’deki otellere gitmek isteyen yolcuların ulaşım ihtiyaçları için Antalya Havalimanı Side transfer, taksi, otobüs ve benzeri seçenekler bulunuyor.

Havalimanından Side’ye ulaşım konusunda son yıllarda adından çokça söz ettiren özel transferler, diğer seçeneklere kıyasla fiyat ve konfor yönünden büyük beğeni topluyor. Volkswagen Transporter ve Mercedes Vito Vip araçlarla sağlanan Side özel transfer hizmetlerinde tecrübeli, nazik ve yabancı dil bilen uzman sürücüler görev alıyor.

Antalya Havaalanı Side Transferleri Nasıl Çalışıyor?

Kişiye özel rezerve edilen özel sürücülü minibüslerle sunulan Antalya Havalimanı – Side transfer hizmetleri, konusunda uzman şirketler tarafından sağlanıyor. Side’ye VIP transferlerde ilk aşama yolcuların terminal kapısında adı-soyadı yazılı panolarla karşılanması oluyor. Yolcuları karşılayan firma yetkilisi, bagajların taşınmasına yardım ediyor, misafirleri otoparkta bekleyen araca götürüyor ve valizlerini araca yerleştiriyor. Yolcular araçta yerlerini aldıktan sonra hemen hareket ediliyor.

Antalya Havalimanı Side arası mesafe 65 km olup, bu parkurda Vip araçlarla yolculuk ortalama 1 saat sürüyor. Yolculuk anında hizmet veren sürücüler, arzu eden yolcularla Side’nin gezilecek yerleri ve burada tatil yaparken iştirak edilebilecek aktiviteler hakkında bilgi ve deneyimlerini paylaşıyor. Yolcular son derece keyifli, konforlu ve güvenli bir seyahat deneyimi yaşayarak Side’de tatillerini geçirecekleri otelin giriş kapısına kadar ulaşıyor. Şoför yolcuların bagajlarına yardımcı oluyor, otel görevlisine teslim ediyor ve güzel bir tatil geçirmelerini dileyerek uğurluyor. Antalya Havaalanı’ndan Side otelleri ve tatil köylerine transfer yapan firmalar, talep edildiğinde, yabancı dil bilen sürücülerle hizmet sunuyor.

Konaklaması sona eren turistlerin Side’den Antalya Havalimanı’na ulaşımını da sağlayan Vip transfer firmaları, yolcularını, uçaklarının kalkacağı saatten dört saat önce otel resepsiyonundan alıyor. Dönüş transferi için atanan sürücü yolcuların valizlerini araca yerleştirdikten ve yolcular da araca bindikten hemen sonra harekete geçiyor. Side otellerinden Antalya Havaalanı’na ulaşım yaklaşık bir saat sürüyor. Havaalanına gelindiğinde, yolcular uçağa binecekleri terminalin önüne kadar götürülüyor. Sürücü bagajları indirip misafirleri giden yolcu kapısında uğurluyor.

Antalya Havalimanı Side Transfer Hizmetinin Avantajları

Vip transfer hizmeti, Antalya Havalimanı’ndan Side’ye seyahat etmek ve dönüşte Side’den havaalanına ulaşmak isteyenler için çeşitli avantajlar sunuyor. Side transferlerinin en önemli avantajları arasında fiyat, konfor ve güvenlik konuları öne çıkıyor.

Güvenli Ulaşım

İşinin ehli transfer firmaları, Antalya Havalimanı Side arası ulaşımda lüks, konforlu ve güvenli araçları tercih ediyor. Bu araçlar arasında Mercedes Vito Maybach ve VW Caravelle Vip araç modelleri başı çekiyor. Ayrıca, trafik kurallarından taviz vermeyen, deneyimli, eğitimli ve sertifika sahibi sürücülerle hizmet sunuluyor.

Bütçe Dostu Fiyatlar

Side’ye özel transfer ücretleri, havalimanı Side arası taksi fiyatlarıyla kıyaslandığında ekonomik bir seyahat yöntemi olarak oldukça rağbet görüyor. Taksimetre uygulamasının aksine sabit fiyat avantajı sunan Side Vip transfer hizmeti, havaalanından Side’ye taksi ile ulaşım ücretinden yüzde 40 daha ucuza geliyor.

Vip transfer hizmetlerinde 8 kişilik lüks minibüsler kullanılıyor. Antalya Havalimanı’ndan Side’ye giden taksilerin 3 kişilik araçlar olduğunu da göz önünde bulundurduğumuzda, özel transfer hizmeti, bütçesini önemseyen kullanıcılar için ideal bir ulaşım alternatifi haline geliyor.

Ultra Konforlu Yolculuk

Antalya Havaalanı Side arası seyahatlerde özel transfer şirketlerini tercih etmek, yolculuk konforu yönünden de avantajlı oluyor. Zira, özel transferlerde kullanılan Volkswagen ve Mercedes Vip minibüsler maksimum konfor sunuyor. Masaj özellikli deri koltuklar, uydu TV, çift bölgeli iklimlendirme, minibar, cam tavan ve son derece geniş bagaj alanına sahip bu araçlar konfor beklentilerinizi bir üst seviyeye taşıyor. Bununla beraber, çocuklu aileler için puset, bebek koltuğu ve yükseltici gibi aparatlar bu araçlarda ücretsiz olarak hizmetinize sunuluyor.

Otel Kapısına Kadar Direkt Ulaşım

Antalya Havalimanı’ndan Side’ye Vip transfer hizmetleri, konaklayacağınız otelin kapısına kadar ulaşım avantajıyla da diğer ulaşım yöntemlerini geride bırakıyor. Havaş veya diğer toplu ulaşım araçlarıyla Side’de bir otele ulaşmak istediğinizde, merkezi duraklarda inip konaklama yerinize taksi veya dolmuşla gitmeniz gerekiyor. Oysa, Side özel transfer hizmetlerini kullandığınızda, araca havalimanında binip otelinizin kapısına kadar hiçbir yerde duraklamadan ulaşıyorsunuz.

Antalya Havalimanı Side Transfer Hizmeti Sunan Profesyonel Firmalar

Side’ye transfer planlarken güvenilir firma seçimi büyük önem taşıyor. Antalya Havalimanı’ndan özel Side transferi yapan köklü güvenilir firmalar olduğu gibi korsan olarak çalışan kişiler de bulunuyor. Side tatiline sorunsuz bir başlangıç yapmak isteyen gezginler, profesyonel, müşteri odaklı ve güvenilir firmaları tercih ediyor.

Antalya Havalimanı transfer firmaları arasında 7/24 hizmet veren iyiTransfer yanı sıra global şirketlerden Sun Transfers ve Hoppa Transfer gibi markalar hizmet kalitesiyle sektöre öncülük yapıyor.  Bunlar arasında iyiTransfer, her bütçeye uygun araç seçenekleri, 4 dilde kesintisiz hizmet ve araçta sürücüye güvenli ödeme olanaklarıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Siz de bu yıl taksilere servet ödemeden, Side’de konaklayacağınız otele lüks ve konforlu araçlar içinde seyahat etmeye ne dersiniz? Bunun için her yaz binlerce turistin ziyaret edip Antalya Havalimanı Side transfer rezervasyonlarını araçta ödeme avantajıyla yaptıkları https://www.iyitransfer.com web sitesini inceleyebilirsiniz. Ayrıca, Hoppa, Suntransfers ve Gettransfer gibi firmaların internet sitelerine de girerek fiyat kıyaslaması yapabilirsiniz. Böylece, kusursuz hizmet alacağınız şirketi tercih edip, Side transferinizi planlayabilirsiniz.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER