Gazetekars

Arpaçay Kaymakamı Aköz'den Örnek Davranış

Arpaçay Kaymakamı M. Burak Akköz, Kurban Bayramı nedeniyle şehit ailelerini ziyaret etti ve ayrıca mezarlıkta kabirlerin genel temizliğini yaptırdı. İlçe halkı tarafından takdirle karşılandı.

15 Haziran 2024 Cumartesi 14:26

Arpaçay Kaymakamı Aköz'den Örnek Davranış

Arpaçay Kaymakamı Muhammed Burak Akköz, Kurban Bayramı arifesi nedeniyle ilçe merkez ve köylerde bulunan şehit ailelerini hanelerinde ziyaret ederek onlarla hasbıhal etti.

Kaymakam Akköz’e ziyaretlerinde Belediye Başkanı Zeki Elma, İlçe Jandarma Komutanı Gökhan Gülveren, İlçe Emniyet Amir V. Aykut Bağcı, İlçe Müftüsü Mesut Alkış ve Vakıf Müdürü Semra Çelik Osmanoğlu eşlik etti.

İlçe merkezde Şehit Polis Memuru Engin Yılmaz’ın ailesi ve Şehit Uzm. Çvş. Oğuzhan Ulaş Avcı’nın ailesi ve Şehit P. Er Ufuk Güneş’in ailesi Güvercin Köyü’nde hanelerinde ziyaret edilerek Kuranı Kerim okundu ve Şehitlerimiz için dualar edildi. Kaymakam Akköz Şehit aileleriyle hasbıhal ederek ihtiyaç ve isteklerinin olup, olmadığını sordu ve Hayırlı Bayramlar dileklerinde bulunuldu.

Ayrıca ilçe merkez ve köylerimizde bulunan şehit ve gazi mezarlıkları İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı personelimizce ziyaret edilerek kabirlerin genel temizliği yapılarak dualar edildi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER