Gazetekars

Bakanlardan Bozkuş'a tam destek

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’a Kars’ı ziyaret eden Bakanlardan tam destek geldi.

03 Ağustos 2012 Cuma 08:36

Bakanlardan Bozkuşa tam destek

Kars’a gelen Bakanlardan Cevdet Yılmaz, Egemen Bağış, Zafer Çağlayan, Veysel Eroğlu ve Bekir Bozdağ, Başkan Bozkuş’un yaptığı çalışmaları yerinde, isabetli ve doğru işler olduğunu belirterek destek verdiler.

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, “Başkan riskli işleri yapmışsın. İnsanların görmediği toprak altına girmişsin ve Doğru olanı yapmışsın” sizlerine son olarakta Başbakan yardımcısı Bekir Bozdağ’da; “Borç yiğidin kamçısıdır. Senin gibi Karslılar da yiğit olduğu için bu borçlarında altından kalkar. Hem borcu öder, hem de hizmeti yapar diye sana güven verdiler. Sende bunlara rağmen onları mahcup etmemişsin. Hem işler yürüyor. Borçlar ödeniyor, hem de işçilerin bile altı aylık birikmiş alacaklarını bile gelir gelmez ödemişsin. Şu anda da ciddi bir sıkıntı görünmüyor. Kutluyorum” diyerek destek verdi.

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamında ziyaret etti. Kars’a gelen Bozdağ, ziyaret sırasında Başkan Bozkuş’a başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür etti. Başkan Bozkuş, Başbakan yardımcısı Bozdağ’a, göreve geldiği günden bu yana Kars Belediyesi’nin çalışmalarını anlatan bir slayt gösterisi sundu. Bozkuş tarafından slayt gösterisi eşliğinde yapılan çalışmaları dikkatle izleyen Bozdağ, Bozkuş’a teşekkür ederek övgü dolu sözler sarf etti.

BAŞKAN BORÇ YİĞİDİN KAMÇISIDIR

Göreve geldiğinde 105 Trilyon borcu olan bir belediyeyi devraldıklarını belirten Nevzat Bozkuş, Bozdağ’a verdiği brifingde ise “Göreve geldiğimizde makam arabası da dahi her şeyin üzerinde haciz vardı. Halen daha hacizler devam ediyor” dedi.

Bunu üzerine de Bozdağ Bozkuş’a “Borç yiğidin kamçısıdır. Senin gibi Karslılar da yiğit olduğu için bu borçlarında altından kalkar. Hem borcu öder, hem de hizmeti yapar diye sana güven verdiler. Sende bunlara rağmen onları mahcup etmemişsin. Hem işler yürüyor. Borçlar ödeniyor, hem de işçilerin bile altı aylık birikmiş alacaklarını bile gelir gelmez ödemişsin. Şu anda da ciddi bir sıkıntı görünmüyor. Kutluyorum” diye karşılık verdi.

BAŞKANIMIZA GERÇEKTEN TEŞEKKÜR EDİYORUM, MAŞALLAHI VAR. KARS’A KAZANDIRDIĞI ÇOK GÜZEL ŞEYLER OLMUŞ. BUNDAN SONRA KAZANDIRACAKLARININ DA DAHA DA FAZLA OLACAĞINA İNANMIYORUM

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’un projlerini ve hayata geçirilen yatırımları anlatan slayt gösterisini izledikten sonra değerlendirmelerde bulunan Bekir Bozdağ; “Başkanımıza gerçekten teşekkür ediyorum, maşallahı var. Kars’a kazandırdığı çok güzel şeyler olmuş. Bundan sonra kazandıracaklarının da daha da fazla olacağına inanmıyorum. Yapılmakta olan ve proje aşamasında olan çalışmalarda tamamlandığında, Kars daha iyi bir noktaya gelecektir. Belediye hizmet binası çok önemlidir. Çünkü aslan yattığı yerden belli olur. Yeni belediye hizmet binası tamamlandığında Kars’ın yüz akı olacaktır. İçme suyu ile ilgili yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Asbestli eski boruların durumu çok kötü ve sağlıksızmış ama şimdi son derece güzel olmuş ve sağlıklı olmuş. Bu büyük bir başarıdır. Mezbahanenin yenilenmesi de son derece güzel olmuş. Bunlar doğrudan halkın sağlığını ilgilendiren alanlardır. Bu konularda çok doğru adımlar atmışsınız. Yaşlılara yönelik yardım çalışımlarınızda çok önemlidir. Ayrıca asfalt yapımında da çok iyi mesafeler almışsınız. Sokak köpeklerine yönelik çalışmalarınız ve barınakta iyi bir çalışma olmuş. Sizde de bu yakışır” diye konuştu.

TÜRK’ÜN AKLI GÖZÜNDEDİR. VATANDAŞ, KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİNİN BAŞARILI OLDUĞUNU GÖRDÜ MÜ, BEN İNANAMIYORUM Kİ DİĞER ALANLARDA DA DAHA BAŞARILI OLACAKSINIZ

Kars Belediyesi’nin Kentsel Dönüşüm Projesi’nin de Kars için önemli olduğunu vurgulayan Bozdağ; “Kentsel Dönüşüm Projesi de Kars için çok önemlidir. Türk’ün aklı gözündedir. Vatandaş, Kentsel Dönüşüm Projesinin başarılı olduğunu gördü mü, ben inanamıyorum ki diğer alanlarda da daha başarılı olacaksınız. Bittiğinde de çevre düzenlemesiyle ve fiziki imkanlarıyla daha modern daha kaliteli kent ortaya çıkacaktır. Bu da Kars’ın bundan sonra ki değişim ve dönüşümünü de olumlu anlamda etkileyecektir. Ayrıca Valilik, Belediye, muhalefet dahil tüm belediye meclis üyeleri, Milletvekillerimiz ile de uyum içerisinde bir ve beraber olduğunuzu da sizin ağzınızdan duymak beni daha da mutlu etti” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, ziyaret sonrasında Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ’a çeşitli hadiyeler verdi. Uzun süren sohbette genelde belediyenin yatırımları konuşuldu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER