Gazetekars

Başarıya altın ödülü

Eğitim Bir Sen Kars Şubesi Üniversite sınavında başarılı olan öğrencileri altınla ödüllendirdi.

01 Ağustos 2011 Pazartesi 14:07

Başarıya altın ödülü

Eğitim Bir Sen Şube Sekreteri Suat Çalış ve Sosyal İşler Şube Sekreteri Mehmet Emin Bayrambey üniversite sınavında iki il birincisi ve bir il üçüncüsü çıkaran Fen Lisesi’ni ziyaret ederek başarılı öğrencileri ödüllendirdi.

Ziyaret sırasında MF puanında il birincisi olan Handan DOlgun, TM puanında il birincisi olan Rabia Eniş, MF puanında il üçüncüsü olan Muhammed Ali Arslabenzer ve öğrenci velileri hazır bulundu.

Okul Müdürü Müseyip Arslanbenzer öğrencilerinin bireysel başarılarından mutluluk duyduğunu, okulun genel başarısının da memnuniyet verici olduğunu, bu yıl 15 öğrencinin tıp fakültesine yerleşecek kadar yüksek puan aldığını ifade etti.

Öğrenci velilerinden Halim Eniş kızı Rabia’nın sistemli çalıştığını, başarısının tesadüf olmadığını, öğrencisinin başarısında okulun ve öğretmenlerinin büyük rol oynadığını belirtti.

Hakan Dolgun kızı Handan’ın bilinçli bir öğrenci olduğunu, kızının çalışmasına müdahale etmediğini belirterek, ilde başarılı olan öğrencilerin desteklenmesi gerektiğini, kurum ve kuruluşlarla özel kişilerin burs vererek destek olmasının, hem öğrencileri başarılı olmaya teşvik edeceğini hem de ailelerin kolundan tutacağını söyledi.

Eğitim Bir-Sen Sosyal İşler Şube Sekreteri Mehmet Emin Bayrambey de, “Başarılı olan tüm öğrencilerimizi, özellikle bu yıl başarısını arttıran Fen Lisesi’ni tebrik ediyor, kamu kuruluşları ve zenginlerimizi başarılı öğrencileri desteklemeye davet ediyorum” dedi.

Daha sonra başarılı olan öğrencilerin ödülleri takdim edildi.

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER