Gazetekars

Başkan Bozkuş’un Basın Bayramı Mesajı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Basın Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, iletişimin en güçlü kanallarından olan basının, toplumun gerçekleri öğrenmesi ve düşüncelerini duyurmasının etkili araçlarından biri olduğunu belirtti.

25 Temmuz 2011 Pazartesi 15:58

Başkan Bozkuş’un Basın Bayramı Mesajı

Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş;, mesajında şu görüşlere yer verdi:

"Her gün herkesin kolayca ulaşabildiği bilgileri sağlayan, kamuoyunun gözü, kulağı ve sesi olan basın emekçilerinin yaşadıkları zorlukları, harcadıkları çabayı takdir etmemek mümkün değildir. Demokrasinin vazgeçilmez unsurları arasında yer alan basın, demokrasinin yaşamasını ve gelişmesini sağlayan kurumların başında gelmektedir” dedi.

Basının topluma karşı ciddi yükümlülükler bulunduğunu ifade eden Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Basın yayın kuruluşları toplumumuzun haber alma ihtiyacını karşılamaları açısından son derece önemli kurumlarımızdır. Bu kurumları ayakta tutmaya çalışan basın-yayın çalışanları ise basın organlarının isimsiz kahramanlarıdır.

İçinde bulunduğumuz iletişim çağında kitle iletişim araçları ile birlikte gücü ve etkinliği her geçen gün artan basın kuruluşları, toplumun her türlü sorunlarının yanı sıra ülke gündemine ilişkin gelişmeleri kamuya duyurmada her zaman aracı olmuştur. Bunu yaparken içinde yaşadığı toplumun milli, ahlaki, insani ve kutsal değerlerine sahip çıkarak doğru ve tarafsız bir şekilde kitle iletişimine katkıda bulunması gerekir.

Bu vesileyle değerli basın mensuplarının “24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı”nı kutluyor, sağlıklı ve mutlu bir yaşam diliyorum.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER