Gazetekars

Başkan yuva çocuklarıyla iftar açtı

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş ile birlikte İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı yurt ve yuvada kalan çocuklara Kristal Lokantası’nda iftar yemeği verdi.

27 Ağustos 2011 Cumartesi 09:38

Başkan yuva çocuklarıyla iftar açtı

İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü’ne bağlı kurumlarda kalan öğrenciler, iftarlarını Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş ve davetlilerle birlikte açtı.

Yemeğe ; Başkan Nevzat Bozkuş, eşi Nurhayat Bozkuş, Sosyal Hizmetler Müdürü Akın Oktay, Müdür Yardımcısı Erol Batu, Engelliler Birim Başkanı Faruk Ocak, öğretmenler ve örenciler katıldı.

Başkan Bozkuş ve eşi Nurhayat Bozkuş yemek öncesinde öğrencilerle birer birer ilgilendi. Başkanın eşi Nurhayat Bozkuş’un eğitimci olması ve çocuklar diyalog kurması ise dikkat çekti.

Başkan Bozkuş, Rama zan’ın hoşgörü, sevgi, saygı, huzur ayı olduğunu ve yardımlaşmanın toplumda doru-ğa çıktığı an olduğunu söyledi.

Bozkuş, “ Öğrencilerimizle birlikte burada bir araya geldik. Onlarla çok güzel bir iftar yemeği yedik. Amacımız bu çocuklarımız el birliğiyle topluma kazandırmak. Onların sorun ve sıkıntılarıyla yakından ilgilenerek öz güvenlerini kazanmalarını yardımcı olmak. İşte burada gördüğünüz gibi öğrencilerimiz bizimle, bizlerde onlarla çok güzel diyalog kurduk. Bunlar bizim çocuklarımız. Sahip çıkmalıyız” dedi.

Yetiştirme yurtlarında ve yuvada kalan kız ve erkek öğrencilerin katıldığı ve sıcak bir atmosferde geçen yemekte tüm masaları dolaşarak öğrencilerle tek tek ilgilenen Başkan Bozkuş ve eşi Nurhayat Bozkuş, çocuklarla uzun uzun sohbet etti. Yemek geç saatlere kadar sürdü.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER