Gazetekars

Baştimar,teşkilatları geziyor

AK Parti Kars Milletvekili aday adayı gazeteci Ömer Erim Baştimar, İlçeleri gezerek partinin ilçe teşkilatlarıyla görüştü.

11 Mart 2011 Cuma 07:27

Baştimar,teşkilatları geziyor

Baştimar ile birlikte görüşmeye danışmanları Avukat Olgun Hamarat, Anadolu Ajansı emekli Bölge Müdürlerinden Yaşar Erik ve İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği Başkan Yardımcısı Celal Karaali katıldı.

Görüşmelerde kendisini tanıtan Baştimar, partililer ve ziyarete katılan vatandaşlarla sohbet ederek tanıştı.

Kendisinin Türkiye'de en genç bölge müdürlüğü yapmış kişilerden biri olduğunu belirten Baştimar şunları söyledi:''Genciz, dinamiğiz, eğitimliyiz ve hepsinden önemlisi memleketini seven bir ekiple birlikteyiz. Hukukçu, doktor, mühendis ve gazetecilerden oluşan bir gurupla Kars’a hizmet için el ele gönül gönüle verdik. Halkımızdan ricamız bizi değerlendirsinler. Hizmete talibiz. Halkımızı istiyoruz. Allah fırsat verirse 4 yıl içerisinde Kars’ı daha ileriler taşıyarak modern bir kent haline getireceğiz. Kars için artık kaybedilecek bir zamanımız yok. Kars için AK Parti iktidarında bu 4 yılı iyi değerlendiremezsek bu yılların telafisi için belki bir 10 yıl çalışmamız gerekecek.”

Baştimar, ideallerinin ve hayallerinin büyük olduğunu belirterek,''Büyük Kars ailesinin siyasetini oluşturmak için görev istiyorum. Büyük ve güçlü Karslı, idealline ulaşmak için gayretle çalışacağız ve 4 mevsim Kars'ı tüm Türkiye'ye hatta dünyaya tanıtacağız'' dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER