Gazetekars

Bedensel Engelli Gürkan da Aday

Bedensel Engelli Gürkan Işık, Büyük Birlik Partisi’nden (BDP) Kars Milletvekilliği Aday Adaylığını açıkladı.

09 Mart 2011 Çarşamba 08:03

Bedensel Engelli Gürkan da Aday

11 Ocak1984’de Kars’ta dünyaya gelen Gürkan Işık; İlk, Orta ve Lise eğitimini Kars’ta tamamladı. Üniversite eğitimini de Kars Kafkas Üniversitesi Sosyal Bilimler Fakültesi Muhasebe Bölümünde tamamlayan Işık, Büyük Birlik Partisi’nden Aday Adayı oldu.

Işık özellikle engellilerin sorunlarını daha gür bir sesle ifade etmek ve daha kalıcı çözümler üretmek için aday adayı olduğunu söyledi.

Kars’ta ikamet eden ve Kars Engelliler Kooperatifine üye olan Işık, “Karsın makus talihini yenmek istiyorum. Onun için aday adayı oldum.” dedi.

Sözlerine Kars’taki işsizlik sorununa dikkat çekerek devam eden Işık, üç aylık maaşa tamah ettirilen engelliler için, İşsiz kalan gençlerimiz için, siftah yapamayan esnaf için mücadele edeceğini vurguladı.  

Siyasetçilerin Kars’ı sadece seçimden seçime hatırladıklarını, oy toplamak maksatlı Kars’a geldiklerini de ifade ederek, “Engellilerin sorunlarını çözmemiz için tüm illerden engelli adaylarının olmasını istiyorum. Kars’ın simasını değiştirecek tek aday Gürkan Işık’tır” diyerek sözlerini tamamladı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER