Gazetekars

Belediyede Halk Günü

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Halk Günü’nde vatandaşların sorunlarını dinledi…

23 Mart 2011 Çarşamba 07:30

Belediyede Halk Günü

Her hafta Salı günleri düzenlenen halk günü toplantılarında vatandaşlara bir araya gelen Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, bu hafta da vatandaşlarla görüştü. Vatandaşların sorun ve taleplerini dinleyen Bozkuş, yardım talebinde bulunanların durumlarının araştırıldığını, araştırma sonuçlarına göre Gıda Bankası aracılığıyla giysi ve gıda yardımı yaptıklarını ifade etti.

Halk gününde Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile görüşmek isteyen vatandaşların talepleri arasında, su faturası borcunu ödemede kolaylık, torununa ve çocuğuna iş bulma, gıda yardımı isteme, eğitim ihtiyaçlarının giderilmesi, arsa ve bina ruhsatı alımında kolaylık gibi konular yer alıyor.

Vatandaşlar ile her fırsatta bir araya geldiğini belirten Başkan Nevzat Bozkuş; “Biz belediyecilik hizmetlerinin yanında, vatandaşlarımızı da dinliyoruz. Onların sorunlarını, sıkıntılarını ve problemlerini gidermek için elimizden gelen her türlü desteği veriyoruz” dedi.

Kars Belediye Başkanlığı’nca her hafta düzenli olarak yapılan halk günü toplantılarının aralıksız devam edeceği kaydedildi.

 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER