Gazetekars

Bir Alkış da KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’na

​​​​​​​Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Koronovirüs salgını Kars’ta da iş dünyasını olumsuz yönde etkiledi.

22 Nisan 2020 Çarşamba 22:40

Bir Alkış da KATSO Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’na

Ekonomik anlamda olumsuz gelişmelerin yaşandığı ilimizde, Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu ; tacir, tüccar ve esnafın sorunları ile yakından ilgileniyor.

Kars’ta esnaflar arasında dayanışmayı temin eden, mesleki faaliyetleri kolaylaştıran ve bu sıkıntılı günlerde bile ekonominin gelişmesi için gerekli çalışmaları yapan Başkan Ertuğrul Alibeyoğlu, paydaş kurumlar ile işbirliği yaparak esnafın sorunlarına derman oluyor.

Kars’taki kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği ve uyum içerisinde çalışan Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu, Koronovirüs salgını tedbirleri doğrultusunda alınan kararların, esnaflarımızı mağdur duruma düşürmemesi için yoğun mesai harcıyor. Sadece esnafların değil, tüketicinin korunması ve sağlıklı bir rekabet ortamının oluşturulması için de çalışma yapan Alibeyoğlu, ticaret sanayi kesimi ve faaliyetleri konusundaki bürokratik engellerin kaldırılması için de ayrı bir uğraş veriyor.

Kars – Erzurum karayolunun ulaşıma kapatılmasından, marketlerin açılış kapanış saatlerinin düzenlenmesine, esnaflarımızın Kredi Garanti Fonu ödemelerinden faydalandırılmasından, kısa çalışma ödeneğine kadar birçok iktisadi alanda da çalışma yürüten Kars Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ertuğrul Alibeyoğlu’nu başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ediyoruz.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER