Gazetekars

Bugün Van’a yarın sana

Geçtiğimiz günlerde Van’da meydana gelen deprem için Türkiye’nin dört bir yanından yardımlar yapılmaya devam ediliyor.

26 Ekim 2011 Çarşamba 09:55

Bugün Van’a yarın sana

YKM Alışveriş Merkezi firma sahibi başta olmak üzere YKM Kars yönetiminin almış olduğu kararla Van’da meydana gelen deprem felaketine yardım amaçlı kampanya düzenlendi. Düzenlenen kampanyada hazırlanan koliler ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere toplandı.

Özellikle Doğu’da bu mevsimin oldukça soğuk geçtiğine ve bu durum düşünülerek yardım paketlerinin hazırlandığına vurgu yapan YKM Kars Mağaza Müdürü Yusuf Gezer, “Bu düzenlemiş olduğumuz kampanya da özellikle çocuklarımız için 550 civarında kaban ve mont temin ettik. 250 civarlarında kadife pantolon ve 250 civarında kalın kazaklar olmak üzere yardım paketlerimizi ihtiyaç sahibi kardeşlerimize göndermek üzere hazırladık” dedi.

Hazırlanan yardım paketlerinin bugün Kızılay’a ait bir tır ile Van’a gönderileceğini ifade eden Gezer, “Deprem de mağdur olan vatandaşların acılarını paylaşmakla birlikte bir nebze olsun acılarını hafifletmek adına çorbada tuzumuz olsun düşüncesiyle bir yardım kampanyası başlattık. Kars halkından ve iş adamlarımızdan ricamız da bu felaketin hepimizin başında olabileceği düşünülerek duyarlı olmalarıdır” şeklinde konuştu.

YKM Alışveriş Merkezi olarak yardımların hafta başında da bot ve ayakkabı olarak sürdürüleceği belirtildi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER