Gazetekars

Cengiz Zeybek’in veda mesajı

Emniyet Müdürleri Kararnamesi ile Kars’taki görevinden merkeze ataması yapılan Cengiz Zeybek, bir veda mesajı yayınladı.

15 Kasım 2011 Salı 07:58

Cengiz Zeybek’in veda mesajı

Zeybek mesajında şu ifadelere yer verdi: “30 Haziran 2009 tarihinde başladığım Kars İl Emniyet Müdürlüğü görevinden, 05/11/2011 tarihli kararname ile Emniyet Genel Müdürlüğü emrine atandığımdan, ilimizden 16/11/2011 Çarşamba günü ayrılacağım.

Eğitim seviyesi, insan kaynakları, ulaştığı teknoloji yönünden örnek gösterilecek bir kuruluş haline gelen teşkilatımız, yeniliklere açık, halkımızın değişen beklentilerine cevap verebilecek çok önemli bir kurum haline gelmiştir.

Bu bağlamda, görev yaptığım iki buçuk yıla yakın süre içerisinde, vatandaş odaklı hizmet anlayışından taviz vermeden, kanunlardan aldığımız güçle, kamu düzeninin sağlanması, suç oluşumunun önlenmesi ve İnsan hakları ve hukukun üstünlüğü ilkelerinden ödün vermeden, kanun hâkimiyetini sağlamak için hizmet etmenin büyük onur ve mutluluğunu yaşıyorum.

Halkımızın can ve mal emniyetini sağlamadaki bu kutsal görevin ifası sırasında Kars Emniyet Teşkilatından destek ve katkılarını esirgemeyen, bizlere yakın ilgi ve alaka gösteren başta Sayın Valimiz olmak üzere, Belediye Başkanlığımıza, Askeri ve Adli Erkana, Kafkas Üniversitesi Rektörlüğümüze, Kamu Kurum ve Kuruluşlarımıza Sivil Toplum Örgütlerimize, Muhtarlarımıza, çok değerli Basın Mensuplarımıza ve kadirşinas Kars Halkına şükranlarımı sunar, sağlık ve esenlikler dilerim.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER