Gazetekars

CHP'den Tıp Bayramı ziyaretleri

CHP Kars İl Başkanlığı Kadın Kolları üyeleri, Başkan Arife Kaçar öncülüğünde emekli hemşire Cahide Adıgüzel ile Doğumevi, Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesini ziyaret ederek Tıp Bayramlarını kutladılar,

14 Mart 2011 Pazartesi 23:55

CHPden Tıp Bayramı ziyaretleri

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla ilk ziyaret Kars Merkez Ortakapı Mahallesinde ikamet eden emekli hemşire Cahide Adıgüzel’in evine gerçekleştirildi. Emekli hemşire Cahide Adıgüzel, 26 yıl çalıştıktan sonra emekli olduğunu 2 kız çocuğu olduğunu, bunların da üniversitede okuduklarını söyledi. Bütün sağlıkçıların Tıp Bayramlarını kutlayan emekli hemşire Cahide Adıgüzel, “Bizim çalıştığımız dönemlerde Tıp Bayramını coşkulu balolarla, doktorlarla birlikte kutlardık. Şimdi ise sağlık personeli hak ettikleri maaşları alamıyorlar. Hele hele emeklileri öldürdüler. Balolarda eğlenmek bir yerde dursun birbirimize misafir bile olamıyoruz. Hayat şartları çok zor” diyerek ziyaretine giden CHP Kars Kadın Kollarına bu günde hatırlandığı ve ziyaret edildiği için teşekkür etti.

Kadın kolları daha sonra Doğumevi, Devlet Hastanesi, Kafkas Üniversitesi Araştırma Hastanesi’ni ziyaret ederek, sağlık çalışanlarına çiçek verip, doktor ve hemşirelerin Tıp Bayramları kutladılar.

Başkan Arife Kaçar öncülüğündeki ziyaretlere yönetim kurulu üyeleri; Gülören Genç, Nilüfer Daşdemir, Nazangü Demirci ve Narin Çağırtekinci eşlik etti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER