Gazetekars

Çimento’da Acil Durum Tatbikatı

Kars Çimento’da Acil Durum Tatbikatı Yapıldı…

10 Ağustos 2012 Cuma 08:28

Çimento’da Acil Durum Tatbikatı

Kars Çimento Fabrikası’nda, muhtemel bir tehlikeli ve acil durum karşısında fabrika çalışanlarının nasıl ve ne şekilde davranacağına yönelik olarak Acil Durum Tatbikatı düzenlendi.

Tatbikat vesilesiyle, acil durum sireninin devreye girmesiyle birlikte, tüm çalışanlar Acil Durum Toplanma yerine çok kısa bir süre içinde toplanmak suretiyle bu ve benzeri durumlarda hızlı hareket kabiliyetlerini göstererek; tatbikatın başarılı bir şekilde gerçekleştirilmesini sağladılar.

Söz konusu tatbikat sırasında ayrıca yangın senaryosu da oluşturulmuş olup; bu tatbikat konusunda Kars İtfaiyesi ve Kümbetli Jandarma Komutanlığı da bilgilendirildi. Fabrikada acil durum sireninin çalmasıyla birlikte haberdar edilen Kars İtfaiyesi ve Kümbetli Jandarma Komutanlığı da sadece 10 dakika gibi çok kısa bir süre içinde Kars Çimento Fabrikası’na ulaştılar.

Tatbikatın sona ermesiyle birlikte, tatbikatın amacı ve sonucu konusunda Kars Çimento Fabrikası Müdürü Yasin Sarıçamlık da tüm çalışanlara bilgilendirme konuşması yaparak, gerek tüm fabrika çalışanlarımıza; gerekse tatbikatımıza katılım gösteren Kars İtfaiyesi ve Kümbetli Jandarma Komutanlığı’na ayrıca teşekkür ederim, dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER