Gazetekars

Depremzedeler Sarıkamış'ta

Van'da meydana gelen depremin ardından evsiz kalan 45 depremzede, Kars'ın Sarıkamış ilçesindeki Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğüne ait Osman Yüce Kayak Tesislerindeki otele yerleştirildi.

06 Aralık 2011 Salı 07:39

Depremzedeler Sarıkamışta

Depremzedeleri, Sarıkamış Kaymakamı Erdoğan Turan Ermiş, Belediye Başkanı İlhan Özbilen, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bülent Dağdelen, Kars İl Afet Acil Durum Müdürü Oktay Ayğan, Sarıkamış İlçe Müftüsü Hamdi Uzunharman, Kızılay Sarıkamış Şube Başkanı Mir Hasan Taş karşıladı.

Kaymakam Ermiş, burada yaptığı konuşmada, Van'dan gelen depremzedeleri ilçede ağırlamaktan onur duyduklarını ifade ederek, şunları söyledi:

''Van'da meydana gelen deprem, hepimizi derinden üzmüştür. Bundan sonra hep beraber bu sıkıntılarımızın bir dayanışma içinde ve en kısa sürede üstesinden geleceğiz. Sarıkamış'ta gerek kamu kurumları, gerekse sivil toplum örgütleri ve vatandaşlar, sizlerle beraberdir. Sizler bizim kardeşlerimizsiniz. Sizin ve çocuklarınızın, sağlık, eğitim ve diğer ne problem varsa, devlet ve millet olarak bütün imkanları seferber ederek çözeceğiz, bundan kuşkunuz olmasın.''

Konuşmanın ardından, Kars İl Afet Acil Durum Müdürlüğü ekipleri depremzedelerin kayıtlarını yaparak odalarına yerleştirdi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER