Gazetekars

Doğru Parti Kars İl Başkanlığına Atanan Bülent Özmen: “Herkesi Doğru Parti'ye Davet Ediyorum”

Doğru Parti Kars Kurucu İl Başkanlığı’na Bülent Özmen atandı.

22 Aralık 2020 Salı 23:36

Doğru Parti Kars İl Başkanlığına Atanan Bülent Özmen: “Herkesi Doğru Parti'ye Davet Ediyorum”

Doğru Parti Kars Kurucu İl Başkanlığı’na atanan Bülent Özmen, son yerel seçimlerde Kars’ın düştüğü duruma herkesin üzüldüğünü belirterek, “Merkezde bir partinin eksikliği açıkça görüldü. Daha şimdiden Kars Kalesinden veya Erzurum yolundan Kars’a boylanıp çekilenlere söylüyorum; herkes aklını başına alsın. Anayasamızın ilk 6 maddesiyle sorunu olmayan herkesi Doğru Parti’ye davet ediyorum” dedi.

Türkiye’nin en yeni siyasi hareketi Doğru Parti, Genel Başkanı Rıfat Serdaroğlu liderliğinde her gün giderek artan bir ivmeyle Türkiye’nin gündemine oturmaya devam ediyor.

Hemşehrimiz Sivil Havacılık Eski Genel Müdür Yardımcısı ve Yazar Oktay Erdağı’nın yatırım, altyapı ve ulaştırmadan sorumlu Genel Başkan Yardımcılığı görevini üstlendiği Doğru Parti’nin, Kars Kurucu İl Başkanlığı’na iş insanı Bülent Özmen atandı.

Bülent Özmen göreve atandıktan sonra ilk açıklamasını gazetemize yaptı. Bundan sonra Kars ve Türkiye siyasetinde Doğru Parti’nin de var olacağını vurgulayan Özmen “Kars il başkanlığına beni layık gören, başta Genel Başkanımız eski Devlet ve Sağlık Bakanı Sayın Rıfat Serdaroğlu ve değerli büyüğüm Genel Başkan Yardımcım Oktay Erdağı olmak üzere minnettarım” dedi.

TEŞKİLATLANMA SÜRATLE TAMAMLANACAK

En kısa sürede il, merkez ilçe ve tüm ilçe teşkilatlarımızı oluşturarak kongreleri gerçekleştireceklerini açıklayan Özmen, “Partimizin 1946 yılından beri devam eden misyonu hem bana hem de Kars halkına hiç de yabancı değil. Bu misyona kaldığı yerden arkadaşlarımla birlikte hizmet etmeğe devam edeceğim için de çok gururluyum” diye konuştu.

Son yerel seçimlerde Kars’ın düştüğü duruma herkesin üzüldüğünü kaydeden Bülent Özmen , “Merkezde bir partinin eksikliği açıkça görüldü. Son belediye seçimleri de göstermiştir ki, mevcut siyasi konjonktürde HDP hariç hiçbir partinin tek başına belediye seçimlerini kazanması mümkün değil. Geniş katılımlı işbirliklerine ihtiyaç var. Bu nedenle daha şimdiden Kars kalesinden veya Erzurum yolundan Kars’a boylanıp çekilenlere söylüyorum; herkes aklını başına alsın ve daha dikkatli olsun. Kars’ın başını bir daha belaya sokturmayacağız. Çünkü biz varız. Doğru Parti var” önce kayıp et, sonra bul sevin politikası izlenerek seçime katılan tüm partiler tarafından bilinçli olarak bir projenin uygulandığı ancak, bundan Tüm Kars halkının zarar gördügü bir gercektir şeklinde konuştu.

“PARTİMİZİN KAPISI HERKESE AÇIK”

Bülent Özmen şöyle devam etti: “Tüm Karslıların özelliklee de şöregel ovasının “Mamoş” diyerek bağrına bastığı, rahmetli köylümüz ve büyügümuz Mehmet Erdağı bu misyonu temsilen 1973-1980 yılları arasında Akyaka Belediye Başkanlığı yaptı. Bizimle birlikte siyaset yapanların hiç bir zaman başını önüne eğdirmedik. Kars’ın yollarında, köprülerinde, barajlarında, okullarında, Üniversitesinde, camilerinde, sanayi sitelerinde, hapishaneye dönüştürülen tarım ve hayvancılık tesislerinde, mevcut özelleştirilen ve kapatılan tüm sanayi tesislerinde bu misyonun imzası ve emeği vardır.

Genel Başkanımız Sayın Rıfat Serdaroğlu’nun da her fırsatta söylediği ve parti tüzüğümüzde de belirtildiği gibi Anayasamızın ilk 6 maddesiyle barışık olan ve bu maddeler ile herhangi bir problemi olmayan herkes partimizde siyaset yapabilir. Demokratik merkezde siyaset yapacak partimizin kapısı herkese sonuna kadar açıktır. Geçmişte bu misyonda siyaset yapan tüm aileleri ve onların gençlerini de davamızı yürütmeye davet ediyorum.”

Umarım ki Kars halkı ve tüm Türkiye Sayın genel başkanımızın da sık sık belirttiği gibi yağmurdan kaçayım derken doluya tutulmaz ve yeni kurulan "depremden sonra toplanma bölgesi partilerine" itibar etmez ve tüm seçmenler yuvaya dönerek Türkiye'yi rahatlatır. Böylece ülkemizde taşların yerine oturmasına katkı sağlar.

dp.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER