Gazetekars

Dr. Hikmet Üre Aday Adayı

Kars Devlet Hastanesi Röntgen Uzmanı Dr. Hikmet Üre, Ak Parti’den Kars milletvekili aday adaylığını açıkladı.

11 Mart 2011 Cuma 07:36

Dr. Hikmet Üre Aday Adayı

Dr. Üre, Kars’a hizmet için elini taşın altına koyduklarını belirterek, Kars’ın kalkınması ve gelişmesi için adayım, dedi.

Bilgi, birikim ve tecrübelerimle Kars’a hizmete adayım diyen Uzmanı Dr. Hikmet Üre, özgeçmişini şöyle açıkladı : “1965 yılında Kars'ta doğdum, İlk öğrenimimi Namık Kemal İlkokulu’nda, Orta öğrenimi Atatürk Ortaokulu’nda, Lise öğrenimimi Kars Alpaslan Lisesi’nde tamamladıktan sonra Atatürk Üniversitesi Erzurum Tıp Fakültesi’ni 1990 yılında bitirdim.

1990 - 1991 yılında ilk atamamın yapıldığı Hakkari ilinde ve ilçelerinde çalıştım.1991 yılında “Yılın Doktoru” seçilerek ödüle layık görüldüm. 1992 - 1996 yılları arasında Kars Devlet Hastanesi’nde doktor olarak çalıştım. 1996 - 2000 yılları arasında Bakırköy Sadi Konuk Araştırma Hastanesi’nde İhtisasımı yaptım. 2000 - 2002 yılları arasında Balıkesir Edremit Devlet Hastanesi’nde İdareci ve Röntgen Uzmanı olarak çalıştım. 2003 yılında kendi isteğimle hemşerilerime daha iyi hizmet vermek amacıyla Kars Devlet Hastanesine tayinimi yaptırdım ve  9 yıldır Kars   Devlet   Hastanesi’nde   Röntgen   Uzmanı olarak   görev yapmaktayım.

2009  yılında   Kanser  Araştırma   ve  Tespit   konusunda   görev yaptığım sırada Kars en başarılı il olarak seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıyım.

Deneyim ve becerilerimi Karslı hemşerilerime sunmak açısından Adalet ve Kalkınma Partisi’nden Kars Milletvekili Aday Adayı olmaya karar verdim.”

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER