Gazetekars

Efsel Demir Ak Partiden Aday Adayı

Kars’ın saygın firmalarından Posof Mobilya’nın ortaklarından Makine Mühendisi MÜSİAD Ankara Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Efsel Demir, Adalet ve Kalkınma Partisi’nden aday adaylığını açıkladı.

15 Mart 2011 Salı 00:06

Efsel Demir Ak Partiden Aday Adayı

Memleketi,doğup büyüdüğü ve halen faaliyet merkezi, hizmet odağı olarak yaşam merkezi seçtiği Kars’tan Adalet ve Kalkınma Partisi milletvekilliği aday adaylığını açıklayan Efsel Demir şunları söyledi :  “Sevgi-saygı-samimiyet ile halkımıza daha fazla özgürlük ve demokrasi,insan hakları,hürriyet ve adaletin tam uygulanması ,emniyet ve huzurlu bir yaşam için sizlerin huzurundayım.Mühendis ve İşadamı olarak bölgeyi çok iyi bilmekte ve yakından takip etmekteyim.Gerek siyasi gerekse sosyal olarak üstlenmiş olduğumuz misyonu halkımız büyük teveccühle karşılamakta ve takdirlerini iletmekteydi.Yine halkımızın bu teveccühü ve iradesi beni böylesi bir kutsal görevi üstlenmeye sevketti. Bütün bunlar ve daha nice güzellikler için Adalet ve Kalkınma Partisinden aday adayıyım.”

EFSEL DEMİR KİMDİR :

Efsel Demir 1964 Kars merkezde dünyaya geldi. 1975 yılında Halitpaşa ilkokulunu,1983 yılında Kars İmam Hatip Lisesini birincilikle bitirdi. Aynı yıl İstanbul Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünü kazandı.1987-1988 döneminde Makina mühendisi olarak mezun oldu.Karsta o dönemde yetkili makine mühendisi bulmak  olanaksızdı.Trabzon ve Erzurum’dan yetkilendirme yoluyla hizmet alınabiliyordu.TSE den yetki belgesi alarak ilimizdeki yetkili Makina mühendisi açığını kapattı.1991 yılında Artvin Endüstri Meslek Lisesi motor bölümünde yedek subay olarak askerlik görevini tamamladı.Aile şirketinin Ankara Siteler şubesini  1992 de açtı.Bu süreçte seçkin işadamları derneği MÜSİAD Ankara Şubesinde yönetim kurulu üyeliği,başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu. Evli ve 6 çocuk babası.                                

Facebook'la Yorumla
Yorum Yap
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER