Gazetekars

Ensar Öğüt Kars'a Geldi

CHP Ardahan Milletvekili Adayları Ensar Öğüt ve Metin Demir, Kars’taki seçim bürosunda vatandaşlarla bir araya geldi.

28 Nisan 2011 Perşembe 07:45

Ensar Öğüt Karsa Geldi

Kars ve Ardahan Milletvekili Adaylarının katıldığı toplantı Faikbey Caddesi Kars Şehir Sineması önünde bulunan seçim bürosunda çok sayıda CHP’linin katılımı ile gerçekleşti.

Ankara’dan gelerek Ardahan’a gitmeden önce Karslı hemşerileriyle buluşan Ensar Öğüt ve Metin Demir, Kars’ın önemine vurgu yaptılar.

Ensar Öğüt, Ardahan milletvekili olmasına rağmen Kars’ı her zaman ön planda tuttuklarını ifade etti.

Ardahan’dan 9. kez CHP Milletvekili adayı olan Ensar Öğüt Ankara’da her zaman Kars’ın değerlerini dile getirdiğini söyleyerek ehliyetinde bile hala Kars Çıldır yazdığını hatırlattı.

CHP Kars Milletvekili Adayı Naif Alibeyoğlu da, “Bütün Karslılar Ensar Öğüt’ün ve diğer arkadaşlarımızın ne yaptıklarını biliyor, hep beraber el ele vererek büyük başarılara imza atacağız ve bu yolda hepsine ayrı ayrı başarılar diliyorum” dedi.

Ardahan ikinci sıra adayı Metin Demir ise Kars’ta 3-0 Ardahan’da da 2-0 yapmayı planladıklarını dile getirerek, “Cumhuriyet Halk Partisi olarak bir olalım, diri olalım, iri olalım sloganından yola çıktık ve hepimiz taşın altına elini koyarak bunun üstesinden geleceğiz” şeklinde konuştu.

İnsanlık Anıtı’nın yıkım çalışmasını da üzüntüyle karşıladıklarını dile getiren CHP’li Adaylar, “O insanlık simgesi yıkılsa da bizim içimizde ki insanlık hep devam edecek” sözlerine yer verdiler.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER