Gazetekars

Euro Trend Kars'ta

Euro D televizyonunda yayınlanan Euro Trend programının sorumlusu Nilgün Ege Karaçuha Kars'ın tanıtımını yapmak için Kars'a geldi.

03 Ağustos 2011 Çarşamba 10:28

Euro Trend Karsta

Kars’ta yapılan program ilimize ekonomik katkısı olan firmaları gündeme getirerek Kars’ın tanıtımını en iyi şekilde yapmayı amaçlıyor.

AK Parti Kars Milletvekilleri Ahmet Arslan ve Prof. Dr. Yunus Kılıç ile görüşen Euro Trend program sorumlusu Nilgün Ege Karaçuha, Milletvekillerinin Kars’ı tanıtmak için ne gibi çalışmaları olduğu ve çiftçilere ne gibi katkısı olacağı yönünde röportajlar yaptı.

Önümüzdeki günlerde de Vali Ahmet Kara ve Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ile Kars hakkında görüşmelerde bulunacak olan Euro Trend Program Sorumlusu Nilgün Ege Karaçuha ve ekibinin, Kars’ı dünyaya tanıtmak adına yaklaşık 10 günlük bir çekim yapacakları öğrenildi.

Euro Trend ekibi ayrıca Ramazan öncesi Kars Belediyesinin Kent Ormanında düzenlediği programı da yayınlayarak Kars’ın tanıtımına katkı sunacak.

Euro Trend programının temel amacının Kars’ı genel olarak dünyaya en iyi şekilde tanıtmak olduğu kaydedildi.

EURO TREND PROGRAMI HAKKINDA

Türk ve Yabancı yatırımcıların sesini dünyaya duyurmak üzere tüm Avrupa’ya ulaşarak yurt dışında pek çok ülkede en çok izlenen Türk kanalı olan EURO D ekranlarında yayınlanan EURO TREND çizdiği yeni vizyonla alanında marklaşmış işletmeleri ekranlarınıza taşıyarak, izleyicisi ile tanıştırma amacındadır. Bu amaç doğrultusunda hareket eden ekip, Türkiye’nin ve Dünya’nın dört bir yanına ulaşarak, firmaların satış ve tanıtımını en üst düzeye çıkarma, markalaşma konusunda yardımcı olma ve aynı zamanda sektörle ilgili düşünce ve sıkıntılarını yetkililere duyurarak ortak çözümler üretme misyonunu başarı ile sürdürmektedir.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER