Gazetekars

Feci kaza: 3’ü çocuk 7 yaralı

Kars merkez Ağadeve Köyü çıkışında iki aracın çarpışması sonucunda meydana gelen trafik kazasında 3’ü çocuk, 7 kişi yaralandı.

06 Kasım 2010 / 07:06

Feci kaza: 3’ü çocuk 7 yaralı

Edinilen bilgilere göre; Kağızman’dan başsağlığı ziyaretinden dönen Adem Bolcal’ın kullandığı 36 EL 695 plakalı araç ile Kars’tan Kağızman’a doğru gitmekte olan Necmettin Yiğit’in kullandığı 36 AS 555 plakalı araç kafa kafaya çarpıştı.

 

Yoldan geçmekte olan vatandaşların yardımı ile araçtan çıkarılan yaralılar, Kars’a ve Kağızman ile Selim İlçelerine ait ambulanslar ile Kars Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

 

Olay yerine 30 kilometre uzaklıktaki Kars’tan önce, 47 kilometre uzaklıktaki Kağızman’dan ilk ambulansın gelmesine yaralı yakınları ile vatandaşlar tepki gösterdi.

 

Kazazedelerin, 45 dakika ambulans beklemelerinin kan kaybına neden olduğunu ve onların hayatının riske atıldığını söyleyen yaralı yakınlarının tepkisi Kars Devlet Hastanesi’nde de sürdü.

 

Yetkililer, araç sürücülerinin ağır yaralı olduğunu vurgulayarak, yaralıların tedavilerinin sürdüğünü, kazayla ilgili soruşturmanın ise devam ettiğini belirttiler.

 

3’ü çocuk, 7 yaralının tedavileri sürüyor.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER