Gazetekars

Fethiye Turu

Fethiye, Türkiye'nin güneybatısında Ege ve Akdeniz'in kucaklaştığı muazzam bir doğal güzellikler bölgesidir.

27 Aralık 2023 Çarşamba 11:33

Fethiye Turu

Tarihi zenginlikleri, masmavi koyları ve eşsiz atmosferiyle Fethiye, tatil severler için gerçek bir cennettir. Bu cennet gibi güzel ortamda yapacağınız tatilde Fethiye turu seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Denizde geçireceğiniz bu tatilde yapacağınız turlarla güneşlenmenin yanında çok güzel yerleri de ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye’de katılacağınız turlarda şu yerleri ziyaret ederek buraların güzelliklerini görebilirsiniz:

  • Belcekız Plajı ve Ölüdeniz
  • Tarihi Kayaköy
  • Saklıkent Kanyonu
  • Babadağ Yamaç Paraşütü
  • Gemiler Adası
  • Ölüdeniz Tekne Turu

Bu tatil beldelerini Fethiye turlarına katılarak çok rahat bir şekilde görebilirsiniz. Tatilinizde kısa süre çok geniş bir alandaki tatil alanlarını ziyaret edebilirsiniz.

Fethiye Turu Hakkında

Fethiye'nin tarihi zenginlikleri, doğal güzellikleri ve etkileyici atmosferiyle dolu bu tur, unutulmaz anılar biriktirmenize olanak tanımaktadır. Tatilinizi planlarken, bu önemli noktaları göz önünde bulundurun ve Fethiye'nin sahip olduğu güzelliklere sizler de şahit olun.

Tatilinizi planlarken öncesinde ne yapmak ve nasıl bir tatil geçirmek istediğinizi belirleyerek Fethiye’de yapılan bu turlara katılabilirsiniz. Fethiye turu ile unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor.

Fethiye Turu Görülecek Yerler

Fethiye turu ile görebileceğiniz yerler ve güzellikleri şu şekilde sıralanabilir:

  • Belcekız Plajı ve Ölüdeniz

Fethiye'nin en ünlü plajı olan Belcekız, altın kumları ve turkuaz sularıyla sizi karşılar. Özellikle Ölüdeniz, dünya genelinde en güzel kumsallardan biri olarak kabul edilir. Burada paraşüt ile yamaç paraşütü yapabilir veya sadece güneşin tadını çıkarabilirsiniz.

  • Tarihi Kayaköy

Kayaköy, terkedilmiş köy evleriyle ünlü bir tarih harikasıdır. Yunan ve Türk kültürlerinin bir araya geldiği bu köy, nostaljik bir atmosfer sunar. Dar sokaklarında kaybolmak ve tarihi dokusunu hissetmek için zaman ayırın.

  • Saklıkent Kanyonu

Doğa severler için Saklıkent Kanyonu, devasa kayalıklar arasında yürüyüş yapabileceğiniz ve serin sularında yüzebileceğiniz eşsiz bir destinasyondur. Yazın serinletici sularında keyifli bir gün geçirebilirsiniz.

  • Babadağ Yamaç Paraşüt:

 Eğer biraz macera arıyorsanız, Fethiye'nin simgesi haline gelmiş Babadağ'dan yamaç paraşütü yapabilirsiniz. Kuş bakışı manzaralar eşliğinde unutulmaz bir deneyim yaşamak için bu aktiviteyi mutlaka deneyin.

  • Gemiler Adası

Fethiye Körfezi'nde yer alan Gemiler Adası, antik kalıntıları, kristal berraklığındaki suları ve sakin plajlarıyla ünlüdür. Adada yapılan tekne turlarıyla bu doğal güzellikleri keşfetmek mümkündür.

  • Ölüdeniz Tekne Turu

Ölüdeniz'in büyüleyici manzaralarını denizden görmek için düzenlenen tekne turları kaçırılmamalıdır. Mavi yolculuk yaparak gizli koylarda yüzme molası vermek, Fethiye'nin eşsiz güzelliklerini keşfetmenin en keyifli yollarından biridir.

Bu güzelliklere https://www.babakamp.com/tr/fethiye-turu/ sayfasından ulaşabilirsiniz.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER