Gazetekars

Fotoğraf sanatçısı Beşli’den, KKDGC Başkanı Daşdelen’e ziyaret

Kars'ın gönüllü kültür elçisi, Kars sevdalısı, duayen, ödüllü Fotoğraf sanatçısı, Özgen Beşli, Kars Kuzey Doğu Gazeteciler Cemiyeti (KKDGC) Başkanı Ercüment Daşdelen’i ziyaret etti.

10 Ekim 2019 Perşembe 01:15

Fotoğraf sanatçısı Beşli’den, KKDGC Başkanı Daşdelen’e ziyaret

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen, Özgen Beşli'nin Kars'ın tanıtımı adına güzel işler çıkardığını belirterek, “Kars’ın güzelliklerini, sıra dışı objektifiyle Doğu Avrupa ve Balkan ülkelerine tanıttı. Serhat şehri Gazi Kars’ın tarihi ve doğal güzelliklerini dünyanın birçok ülkesine ulaştırmayı başardı. Doğu Ekspresi ve Kars’ı fotoğraflarıyla turizm cazibe merkezi haline gelmesinde emeği olmuştur” dedi.

Başkan Daşdelen, Beşli'ye çalışmalarında başarılarının devamını dileyerek, teşekkürlerini iletti.

Fotoğraf sanatçısı Özgen Beşli de, Kars’ın tarihi ve doğal güzelliklerini tanıtmaya çalıştığını belirterek, “Amacım, memleketimin güzelliklerini herkes görsün, insanlar Kars’ın nadide özelliklerini buluşturan bir şemsiyenin altında bir araya gelsin, kaynaşsın.  Gittikçe popüler hale gelen Kars turizmine katkım olsun ve böylece yıllardır fark edilmeyen, üstü örtülen olağanüstü güzellikler herkesçe bilinsin.  Ben hobi olarak çıktığım bu yolun sadece kendi yolum olarak kalmasının bencillik olduğunu düşünüyorum, bu sebeple de oluşturduğum sanat galerisinde Kars’a gelen misafirlerimizi ağırlayarak onlara çekmiş olduğum Kars  fotoğraflarımdan oluşan sunumları izleyebilmeleri için fırsat sunuyorum. Sanat galerim, sunum ve söyleşi yapmak isteyenlerce ücretsiz olarak kullanıma açık olacak” diye konuştu.

Ziyarette, Özgen Beşli, KKDGC Başkanı Ercüment Daşdelen’e Çıldır Gölünde çektiği fotoğraf tablosunu hediye etti.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER