Gazetekars

Gazilerden Özbilen’e Teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk ve dernek üyeleri, Belediye Başkanı İlhan Özbilen’i makamında ziyaret ederek desteklerinden dolayı ‘Teşekkür Plaketi’ verdiler.

14 Eylül 2012 Cuma 10:52

Gazilerden Özbilen’e Teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kars Şube Başkanı Yüksel Öztürk ve dernek üyeleri, Gazi Kars’ın Şehitler Diyarı Sarıkamış ilçesine gelerek Belediye Başkanı İlhan Özbilen’i ziyaret ettiler. Şube Başkanı Öztürk, Özbilen’in Şehit aileleri ve Gazilere karşı hassasiyetini her fırsatta ortaya koyduğunu belirterek, “Yakın ilgi ve destekleriyle çalışmalarımızda her zaman yanımızda olacağına ve bizlere gereken her türlü desteği vereceğine yürekten inanıyoruz. Şükran duygularımızın bir ifadesi olarak biz de teşekkür plaketi takdim etmekten büyük onur duyuyoruz” dedi.

Belediye Başkanı İlhan Özbilen de, Gazileri misafir etmekten duyduğu mutluluğu ifade ederek, “Bu topraklarda var olabilmişsek, bunda şehit ve gazilerimizin emeği vardır. Dolayısıyla şehit yakınlarımızı ve gazilerimizi bir kenara bırakmamız mümkün değildir. Vatan için canını vermiş şehitlerimiz ve kanlarını dökmüş her gaziye minnet borçluyuz. Vatanseverlikleri ile her biri ayrı kahramanlık timsali olan gazilerimize layık oldukları saygıyı göstermek hepimizin toplumsal ve insani görevidir. Gazilerimiz bizim her şeyimiz. Onlara Allah’tan sağlık diliyorum. Bu vesileyle de şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve saygıyla anıyorum. Bundan sonra da Muharip Gaziler Derneği tarafından bizden talep edilen her isteği yerine getirmeye devam edeceğiz. Teşekkür plaketi için ayrıca kendilerine teşekkür ediyorum. Bu plaketi en iyi şekilde saklayacağım. Vatan yolunda hayatını kaybeden tüm Şehitlerimizi ve bu kutsal toprakları kahramanca savunurken Gazilik mertebesine ulaşan tüm gazilerimizi bu vesileyle rahmet, minnet ve şükran duygularımla anıyorum” diye konuştu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER