Gazetekars

Gaziosmanpaşa'da Karslılar Gecesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından belediye bahçesinde düzenlenen Karslılar Gecesi'nde sahne alan Mürsel Sinan ve ekibi, 'Aşıklar Şöleni' gösterileriyle vatandaşların büyük beğenisini topladı.

17 Ağustos 2011 Çarşamba 16:17

Gaziosmanpaşada Karslılar Gecesi

Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin açık hava etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Ramazan ayı boyunca yörelerin kültürlerinin tanıtılacağı Yöresel Geceler etkinliklerinde, belediye bahçesinin dün geceki konukları ise Karslılar oldu. Belediye bahçesinde Kars, Ardahan, Iğdır Hemşeri Derneği Birliği'nin düzenlediği Karslılar Gecesi'nde 'Aşıklar Şöleni' gösterileriyle Müsrel Sinan ve ekibi sahne aldı. Aşıklar Şöleni gösterilerinde ozanların atışmaları büyük ilgi topladı.

Mevlana Mahallesi etkinlik alanında ve hükümet konağı meydanında kurulu platformlarda ise çocuklara yönelik çeşitli Ramazan eğlenceleri, animasyon gösterileri, meddah, şişme maskot şov, orta oyunu ve Karagöz gösterileri sergilendi. Vatandaşlar gece boyunca etkinlik alanlarında kurulan Osmanlı mimarisinden esinlenilmiş satış dükkanlarında alışveriş yapma fırsatı da buldu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER