Gazetekars

‘Giymiyorsan Giydir’ takdir topluyor

Kars Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanlığı ve Kars Belediye Başkanlığı’nın geçen yıl başlattığı ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası 2. Yılında daha çok ihtiyaç sahiplerine ulaşarak ihtiyaç sahiplerine umut kapısı olmaya devam ediyor.

27 Nisan 2012 Cuma 07:35

‘Giymiyorsan Giydir’ takdir topluyor

Şimdiye kadar binlerce kişiye yardım ulaştıran kampanyanın bu denli başarılı olması herkesi memnun etti. Sürdürülebilir hale gelen ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyası yine kent konseyinde başladı. 24 Nisanda başlatılan kampanya hala devam ediyor. Proje kapsamında toplanan giyecek malzemeleri Kent Konseyi binasında muhtarlıklar tarafından belirlenen ihtiyaç sahiplerine mağaza alışverişi yapar gibi dağıtılmaya devam ediliyor.

Yardım kampanyası hakkında bilgi veren Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş ‘Giymiyorsan Giydir’ kampanyasının bugün herkesin beğenisini kazanmış bir proje şekline geldiğini belirtti.

Başkan Bozkuş; “Başta kampanyanın devamlılığını sağlayan Kadın Meclisi Başkanımız Nicavet Eren, kamu görevlileri, Emniyet mensupları, bazı esnaflarımıza ve Üniversite öğrencilerine tekrar tekrar teşekkür ediyorum” dedi.

Kent Konseyi’nin yapmış olduğu bütün çalışmaların çalışmalarından memnuniyet verici olduğunu kaydeden Bozkuş; “Kars Kent Konseyi 7/24 açık olarak halkın hizmetine sunulmuş vaziyette. Biz Yerel yönetim olarak her türlü sosyal aktivitelere destek olmaya devam ediyoruz. Sosyal aktivitelerin bir kısmını Kent Konseyi ile birlikte gerçekleştiriyoruz. Yapmış olduğumuz bütün aktiviteler halk tarafından olumlu karşılanıp destekleniyor.” diye konuştu.

Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nicavet Eren projelerinin tüm hızıyla devam ettiğini söyledi.

Eren; “Giymiyorsan Giydir” projemiz 2’nci yılında da birçok defa yapıldı. Bu kampanyayı 2 yıldır sürdürebilmenin mutluluğu içindeyiz. Artık bütün Kars Kent Konseyinin bu çalışmasından haberdar durumda. Kimse israf etmiyor. Giyilebilecek ve kullanılmayan giysiler hep yardımsever vatandaşlar tarafından kent konseyine getiriliyor. Binlerce kişiye ulaştık. Vatandaşımıza giysi yardımında bulunduk. Vatandaşlardan projelerin devamlılığına ve başarısına dönük takdir toplamak bizleri oldukça mutlu ediyor, bizleri daha da heveslendirip çalışmaya teşvik ediyor. Biz Kars için her şeyin en güzeli olsun istiyoruz. Herkesten destek bekliyoruz. Başta Belediye Başkanımız Bozkuş olmak üzere, üniversite öğrencilerine ve desteği olan herkese teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER