Gazetekars

Güzelliğin On Par’etmez’

Güzelliğin On Par’etmez’ Nazmi Kırık’ın katılımı ile gösterilecek!

29 Ekim 2013 Salı 12:09

Güzelliğin On Par’etmez’

Kars Sinema Topluluğu film belgesel gösterimlerine bu hafta da 2012 yılında Antalya Altın Portakal Film Şenliğinde en iyi film dahil olmak üzere toplamda 6 dalda ödül kazanan Güzelliğin On Par’Etmez ile devam ediyor.

Filmin gösterimine aynı zamanda filmin başrol oyuncusu olan Veysel’in babası rolünde oynayan Nazmi Kırık’ta katılarak film sonrası değerlendirme kısmında seyircilerin sorularına yanıt verecek.

Hüseyin Tabak’ın ilk uzun metrajlı filmi olan Güzelliğin On Par’Etmez ‘Türkiye’den Avusturya’ya göç eden bir ailenin yaşadığı zorlukları 12 yaşındaki Veysel’in gözünden anlatan bir dram filmi.

Gösterime katılacak olan oyuncu Nazmi Kırık ise en çok Yeşim Ustaoğlu’nun Güneşe Yolculuk (1999) filmindeki Berzan rolüyle tanınmış ve bir çok uzun ve kısa filmde de yönetmen ve oyuncu olan bir sinema emekçisi.

Kars Sinema Topluluğu her Çarşamba’ya devam...

Kars Sinema Topluluğu Kars Şehir Sinemasında gösterilmeyen ve henüz DVD si de basılmamış filmi seyretmek için  30 Ekim 2013 Çarşamba 19:30’da tüm sinemaseverleri aynı zamanda her Çarşamba film gösterimleri yaptıkları Kars Şehir Sinemasına davet ediyor!

le anıyor, hepsine Yüce Allah’tan rahmet diliyorum.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER