Gazetekars

Havaalanı kan gölüne döndü

Ak Parti adayları Ankara’dan döndü. Havaalanında onları bekleyen partililer adayların önünde 3 tonluk boğayı kurban kesti. Yolcu ve yolcu yakınlarının korku dolu bakışları arasında havaalanı bir anda kan gölüne döndü.

21 Nisan 2011 Perşembe 07:52

Havaalanı kan gölüne döndü

Murat TAŞDEMİRCİ

Ankara’da ki çalışmalarını tamamlayan Adalet ve Kalkınma Partisi Kars Milletvekili adayları Kars’a döndü.

Ankara’dan uçakla Kars’a gelen AK Parti milletvekili adaylarını havaalanında partililer karşıladı. Uçağın inmesiyle beraber, yolcuların çıkmasını beklemeden protokol kapısından içeriye giren partililer, uçaktan inen Ak Parti adaylarını alarak yine aynı kapıdan dışarı çıktı. Kalabalıktan dolayı memnuniyetleri gözden kaçmayan Ahmet Arslan, Yunus Kılıç ve Suat Doğan havaalanı binasının çıkış kapısında kendilerini bekleyen yoğun kalabalığın önünde ki 3 tonluk boğayı görünce durdu.

YOLCULAR “KESTİRMEZLER” ZANNETTİ

O sırada uçaktan inen yolcu ve onları bekleyen yolcu yakınları meraklı bakışlarla boğaya odaklandı. Yolculardan bazıları arasında “kesilecek” “kestirmezler” tartışmaları yaşanırken boğa canhıraş feryatlarla ayaklar altına yıkıldı.

Merak dolu bakışlar, boğanın yere yıkılmasıyla yerini korkuya bıraktı. Heyecanlı partililer, heyecanlı adaylar önünde, korku dolu bakışlara aldırmadan boğayı kesti. 3 tonluk boğadan akan kan havaalanını bir anda kan gölüne çevirdi.

Bu arada boğanın orada kesilmesine engel olmadan vatandaşların sevgi gösterilerine karşılık veren AK Parti milletvekili adayları daha sonra otobüse binerek şehir turuna çıktı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER