Gazetekars

Hayvansever vatandaştan örnek davranış!

Mustafa Kemal Çiçek isimli hayvansever vatandaş yaralı bir kedi için yüzlerce kilometre yol kat etti.

18 Ocak 2020 Cumartesi 19:28

Hayvansever vatandaştan örnek davranış!

İstanbul’da yaşayan ve ülke turuna çıkan Mustafa Kemal Çiçek isimli vatandaş Ağrı’da yol kenarında araba çarpmış ve yaralı vaziyette bir kedi buldu. Kediyi önce Ağrı şehir merkezine getiren Çiçek tedavisini yaptıramayınca yaklaşık 230 kilometre yol kat ederek Kafkas Üniversitesi Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi’ne getirdi.

Merkezde röntgeni çekilen ve ameliyata alınan kendinin ameliyatını bekleyen hayvansever Çiçek, ameliyat sonrası kediyi sahipleneceğini ve İstanbul’a götüreceğini söyledi. Ancak ameliyatta yapılan tüm müdahalelere rağmen kedi kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Hayvansever Mustafa Kemal Çiçek konuyla ilgili olarak muhabirimize yaptığı açıklamada, “Kars’ta böyle bir merkezin olması çok güzel. Bu kediye yaralı olarak rastladım ve yolda yaralı bırakmaya gönlüm el vermedi ve buraya getirdim. Bu kediye çarpan araç sahibi kediyi bu halde bırakıp gitmesini de aklım almıyor. Bu tür insanların olmasından utanıyorum. Bu da sonuçta bir can ve bunu da Allah yarattı. Ameliyata alınan yaralı kedi yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER