Gazetekars

Hırsızlık olayları

Kars’ta meydana gelen hırsızlık ve yağma olaylarında bir çocuğun bisikleti, bir vatandaşın cebinden bin 600 TL parası çalınırken, 5 şüpheli ise önünü kestikleri bir öğrencinin yere düşen kol saatini alarak kaçtılar.

23 Eylül 2010 / 07:36

Hırsızlık olayları

İlk olay Kars merkezde gerçekleşti. Şehitler Mahallesi’ndeki ikametin bahçesinden oğluna ait bisikleti çalan şüpheli yakalandı. Yapılan araştırmalar sonucunda bisiklet bulunarak muhafaza altına alındı. Şüpheli, kimlik tespiti yapılarak yaşı küçük olduğu için ailesine teslim edildi.

 

Yine kent merkezinde yaşı küçük 5 şüpheli Gazi Ahmet Muhtar Paşa (GAMP) İlköğretim Okulu civarında 15 yaşındaki öğrencinin önünü keserek iddiaya göre sigara istemişler ve olmadığını söylediğinde öğrenciyi darp ettiler. Bu sırada öğrencinin kolundan düşen saati alıp kaçarak uzaklaştılar. Yapılan çalışmalar sonucunda şüpheliler yakalandı ve yapılan üst aramalarında öğrenciye ait saat bulunamadı. Şüpheliler yaşları küçük olduğundan kimlik tespiti yapılarak ailelerine teslim edildi.

 

Sarıkamış İlçesi’nde ise 67 yaşındaki vatandaşın cebinden bin 600 TL parası çalındı. Yaşlı vatandaş Gaziler Meydanında bir cami önünde bulunduğu sırada, kimliği bir erkek şüpheli yanına yaklaştı. Vatandaşa ceketinin arkasının kirlendiğini ve cami bahçesinde temizleyebileceğini söylemesi üzerine birlikte cami bahçesine gittiler. Bu sırada, meçhul şüpheli ceketi temizleyip yanından ayrıldıktan sonra yaşlı adam ceplerini kontrol ettiğinde içerisinde bin 600 TL para, birkaç fotoğraf ve Ordu Evi giriş kartı bulunan cüzdanının yerinde olmadığını fark etti.

 

Olayı gerçekleştiren şüphelinin tespiti ve yakalanması için çalışmalar devam ediyor.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER