Gazetekars

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Yürütme Kurulu Toplantısı

24 Ekim 2013 Perşembe 12:26

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı

Kars İl İstihdam vce Mesleki Eğitim Kurulunun İcra organı olan ve düzenli olarak aylık toplanan Yürütme Kurulu Kars Şeker Fabrikası Toplantı Salonunda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Şube Müdürü Ali Cengiz Birdal’ın başkanlığında toplandı.

Toplantı Yürütme Kurulu üyeleri Kars Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğünden Muhasebeci V. Levent Akkoçan, Şeker Fabrikası Müdür Yardımcısı Fuat Tatar, Kars Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Sekreteri Murat Demiral ve Kafkas Üniversitesinden Yrd. Doç. Dr. Murat Taşdan’ın katılımlarıyla gerçekleşti.

Yürütme Kurulu Başkanı Ali Cengiz Birdal, “Yürütme Kurulu üyelerimizce Kars İlinde bulunan İşyerlerinin ziyaret edilerek işverenlerle temas halinde olunmasının faydalı olacağı yönündeki görüşleri ile Yürütme Kurulunca alınan karar doğrultusunda İşyeri ziyaretlerinin gerçekleştirileceği belirtildi. Bu ziyaretler ile İlimizde işverenlerin sıkıntıları dinlenerek ihtiyaç duyulan mesleklerde eleman yetiştirmek ve istihdamda kaliteyi arttırmaya yönelik çalışmalarda işveren ziyaretlerinin önemine değinmiştir. Ayrıca yapılan toplantıda 2013 yılı Ekim ayında 4’üncüsü düzenlenecek olan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısında Kurul Başkanının görüşüne sunulmak üzere taslak gündem maddeleri de belirlendi.” dedi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER