Gazetekars

İşlevsel Şifonyer Seçenekleri İle Evinizi Baştan Tasarlayabilirsiniz

Şifonyer; uzun, iç hacmi geniş ve fazla çekmeceli olup içinde kıyafet, aksesuar ve eşyaları saklamak için tasarlanmış bir mobilya türüdür.

18 Ocak 2024 Perşembe 14:31

İşlevsel Şifonyer Seçenekleri İle Evinizi Baştan Tasarlayabilirsiniz

Dikey tasarımı ve büyüklüğü ile komodinden belirgin olarak farklılaşır. Yatak odalarında, giyinme odalarında, çocuk ve genç odalarında hatta küçük evlerde koridor da bile değerlendirildiği çokça görülür. İşlevsel olmaları ve organizer yapıları ile evi gösteren mobilyalar arasında yer alır. Çekmeceli oluşu çok kullanışlı olduğundan eşyalarınızı düzenlemeyi kolaylaştırır.

Şifonyer İle Evinizin Düzenini Pratikleştirin

Gardırop kişinin ihtiyaç ve kullanım şekline göre değişse bile genellikle askı, raf ve maliyeti arttırdığı için az sayıda çekmeceden oluşur. Gardıroptan ziyade şifonyer modelleri tamamen çekmeceden oluştuğundan dolayı içinde muhafaza ettiğiniz her şeyi rahatlıkla görebilme fırsatı tanır ve o yüzden aradığınız eşyayı daha kolay bulabilirsiniz. Özellikle kategorize edilerek düzenlenmiş ise size zaman kazandırarak hayatınızı pratikleştirir.

  • Akordiyon çekmece içi organizeri ile özellikle küçük boyuttaki çamaşırlarınızı düzenleyerek daha derli toplu görünmesini sağlayabilir ve hepsini tek tek görebilirisiniz.
  • Toka, makyaj malzemesi, çorap, ıvır zıvır aksesuarları uygun düzenleyici kutu setleri ile kategorize ederek bu karmaşıklığı ortadan kaldırabilirsiniz.
  • Sık sık kullandığınız eşyaları üst çekmecelere nispeten daha az kullandıklarınızı bir altta olacak şekilde bir sıralamayla ve çok az kullandığınız, stokladığınız veya hiç kullanmadığınız eşyalarınızı en alt çekmeceye yerleştirerek kullanımını pratikleştirebilirsiniz.

Bebek ve Çocuk Odalarının Vazgeçilmezi: Çekmeceli Şifonyer

Bebek ve çocuk odalarında hem küçük metrekareli alanlar olduğu için hem kıyafetleri çok daha az yer tuttuğundan hem de kategorize ederek düzenleme kolaylığından dolayı yüksek ve büyük dolaplar yerine daha çok 5 çekmeceli şifonyerler tercih edilir. Özellikle kendisi gibi eşyaları da minicik olan bebekler için büyük veya küçük bebek şifonyeri tercih edilebilir. Ayrıca bebek ve çocuk odası takımlarında hep şifonyer olması bir tesadüf değil aksine ne kadar kullanışlı ve işlevsel olduğunun bir göstergesi sayılır. Kıyafetleri koymak için kullanılmasa bile ya oyuncakları kategorize ederek muhafaza edebilmek için ya da her zaman tüketilen bez, mama, ıslak mendil gibi eşyaları stoklamak için veya benzer sebepler için ama mutlaka kullanırsınız.

Şifonyer İle Ortamın Dekorasyonuna Dokunun

Yaşam alanlarınızı ferah göstermenin en kolay yolu mobilyaları açık renk ve aynalı tercih etmekten geçer. Nitekim tavanla bütünleşmeyen dolaplar da odayı kasvetli bir hale bürüyebilir. Odalarda genellikle bir tek gardırop dikey mobilya olduğundan eğer çok eşyanız yoksa onun yerine modası hiç geçmeyecek beyaz şifonyer tercih ederek odayı daha ferah gösterebilirsiniz. Bu şekilde küçük odaları olduğundan geniş ve aydınlık algılanmasını da sağlayabilirsiniz.

Yatak odanızı gayet şık dekore ettikten sonra ekstra depolama alanına ihtiyacınız varsa bunun en güzel çözümü kendinden aynalı şifonyerdir. Hem ortama ekstra bir şıklık katar hem de sizin depolama ihtiyacınızı giderir. Ayrıca aynanın yansımaları da odaya hoş bir ambiyans ekler. Eğer odada makyaj masasını koyacak bir yer yoksa o zaman da şifonyeri aynalı tercih ederek ister makyaj malzemelerini çekmeceyi kullanarak saklarsınız ister açıkça üzerine yerleştirerek değerlendirebilirsiniz. Aynasını kullanarak da rahatça makyajınızı yaparsınız.

Her Zaman Doğru Adres: Koçtaş

Modeller arasından seçim yapmak için öncelikle nerede kullanacağınıza karar vermeniz gerekir. Ardından en doğru modeli seçebilirsiniz. Dekoratif bir ürün isterseniz farklı tasarımlara yönelebilir, organizer için tercih edecekseniz 5 çekmeceli seçenekleri düşünebilirsiniz. Koçtaş'ın web sitesinden birbirinden güzel, kullanışlı, çeşitli ölçü ve modelde şifonyerlerin detaylı özelliklerine ve fiyatlarına kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Şifonyer fiyatları modele ve tasarıma göre değiştiği için Koçtaş web sitesinde farklı seçeneklere göz atabilir, dilediğiniz modeli seçebilirsiniz.

sifonyer-2.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER