Gazetekars

Kadıoğlu'ndan Kars'a cenaze aracı

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu Ardahan’ın Göle ilçesinde yaptığı açılışın ardından Kars’a gelerek Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş’u makamından ziyaret etti.

26 Kasım 2011 Cumartesi 10:22

Kadıoğlundan Karsa cenaze aracı

Kadıoğlu daha sonra Belediye Meclis Salonunda Belediye Meclis Üyeleriyle bir arya gelerek, İstanbul’dan getirttiği cenaze araçlarının anahtarlarını ve ruhsatlarını Belediye Başkanlarına teslim etti.

Anahtar tesliminden sonra Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Kadıoğlu’na teşekkür plaketi ve halı hediye etti.

Ölçek Gazetesi’nden Tacettin Durmuş’un, “Kars ve Ardahan’da önemli derecede okul ve yurt ihtiyacı var. Özellikle kız çocuklarımız okula gidemiyor. Esenyurt’ta her ay yüzlerce konut dikiliyor. Okul ve yurt yaptırsanız daha iyi olur. Karslıların bu yönde talepleri var.” şeklindeki sorusuna ise “Buraya heykel yapacağınıza yurt yapsaydınız daha hoş olmaz mıydı!” diyen Kadıoğlu, “Onları da yapacağız inşallah.” şeklinde konuştu.

Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu ve ekibine teşekkür ederek, “Dün Ardahan ilimiz Göle ilçesindeki yapılan meslek yüksekokulu binasının açılışı sebebiyle burada oldular ve gerçekten dün Göle’de hava çok soğuk olduğu için çoğu vatandaş gelmedi ama sayın Kadıoğlu ve ekibi İstanbul’dan gelip o açılışa soğuğa rağmen katıldılar. Ben sizlerin huzurlarında kendilerine çok teşekkür ediyorum.” dedi.

Bozkuş, şöyle konuştu: “İstanbul Esenyurt bölgesinde yaşayan insanlarımıza belediye başkanlığı olarak gösterilen ilgiden, alakadan ve desteklerinden dolayı ve yine Esenyurt bölgesinde yapmış olduğu güzel hizmetlerden dolayı kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Bu güne kadar Kars’a, Ardahan’a, Göle ilçemize Esenyurt belediyemizin çok güzel katkıları, destekleri olmuştur. Bu anlam içerisinde de ben kendilerini tebrik ediyor, kendisine ve ekibine başarılarının devamını diliyorum. Bugün burada Kars Merkez, Selim, Sarıkamış ilçelerimiz ile Ardahan’ın Göle ilçesi ve Hanak ilçesine teslim edilmek üzere 5 adet cenaze nakil aracı katkısında bulunmuşlardır. Bu araçların anahtarlarını da bugün kendileri teslim edeceklerdir, bu anlam içerisinde de ben kendilerine çok teşekkür ediyorum. Hizmetlerinin ve ilimize, bölgemize katkılarının devamını bekliyoruz, yapmış olduğu hizmetin de hayırlı olmasını temenni ediyoruz.”

İstanbul Esenyurt Belediye Başkanı Nemci Kadıoğlu da, “Bugün belirtilen maksatlarla burada olmaktan oldukça mutluyuz. Bizleri burada sıcak yüreklerinizle karşıladığınız için çok teşekkür ediyorum. Ama bir şeyi düzeltmek istiyorum, benim Kars, Ardahanlı hemşehrilerime karşı olan ilgim benden kaynaklanmıyor. Onların bana olan sevgisinden kaynaklandığı için bugün buradayım. Burada yaşayan kardeşlerimizin yaşantılarını kolaylaştıracak ve bunun için adımlar atmak adına buradayız. Biz bu adımları ve hizmetleri yedi yıldan beri yapmaya çalışıyoruz. Bugün de hem Ardahan’da hem Göle’de hem de Kars Merkez ve ilçelerimizdeki biraz sonra gerçekleştireceğimiz hediyelerde de amacımız budur. Bize gösterilen sevginin, saygının yöre insanlarına bir teşekkürü için buradayız. Buralar uzun yıllar ihmal edilmiş. Bu serhat şehirlerimiz için ne yapsak azdır. İnşallah bizim yetki sahibi olduğumuz dönemlerde halkımıza daha fazla avantaj sağlayacak bir ortam yakalamak için elimizden geleni yapacağız. Durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz, hava sıcaklığı -30’larda da olsa hiçbir menfaat gözetmeksizin, insan dediğimiz o ulvi duyguyla yöremizdeki her noktaya elimizi uzatacağız. Bu yolda da Allah’ın yardımının bizimle birlikte olduğunu görüyoruz ve bana gösterilen sevgi ve saygıdan dolayı tekrar tekrar teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER