Gazetekars

KAFKAS Projesi Öğrencilerinden Muhteşem Gösteri

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat'ın öncülüğünde uygulamaya konulan eğitimde vizyon projemiz olan KAFKAS Projesi-"Okuyan Kars" ve "21’de36’ Kars Okuyor" projeleri kapsamında en çok kitap okuyan öğrenci ve velilere ödül verildi.

30 Aralık 2023 Cumartesi 00:39

KAFKAS Projesi Öğrencilerinden Muhteşem Gösteri

KAFKAS Projesi - "Okuyan Kars" ve "21’de36’ Kars Okuyor" Projeleri kapsamında Ödül Töreni düzenlendi.

En çok kitap okuyan öğrenci ve velilerin ödülleri Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat ve protokol üyeleri tarafından verildi.

odul.jpgKAFKAS Projesi - "Anadolu'nun Ritmi" Projesi kapsamında Kağızman Halime Arslan İlkokulu öğrencileri tarafından sunulan halk oyunları gösterisi  izleyicilere coşkulu anlar yaşattı.

anadolu-ritmi.jpgKAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında Nasreddin Hoca Anaokulu tarafından hazırlanan ritim gösterisi büyük beğeni topladı.

nasrettin.jpgKAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında coskuyla izlenen Kars Fervzipaşa Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan halay-potpori gösterisinde Vali/Belediye Başkan Vekili Ziya Polat öğrencilerle halay çekti.

halay.jpgKAFKAS Projesi - "36 Genç Şair" Projesi kapsamında Hasan Harakani Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sunulan şiir dinletisi, duygusal anlar yaşattı.

hasan-harakani.png

KAFKAS Projesi - "36 Genç Müzisyen" Projesi kapsamında Kars Fen Lisesi ve Merkez İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri tarafından sunulan müzik dinletileri büyük beğeni topladı.

fen-lisesi.jpg

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, KAFKAS Projesi-36 Genç Ressam Projesi kapsamında öğrencilerimizin yaptığı resimlerinden oluşan sergiyi gezerek, başarılı çalışmalarından dolayı öğrencileri tebrik etti.

resim-001.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER