Gazetekars

Kafkas’ın Kadınları Derneği Genel Başkanı Emel Yenigün : “Yaşamı Yeniden Yeşerteceğiz”

Kafkas’ın Kadınları Derneği, “Yeşil Vatan” için yurdun dört bir yanında fidanlar yeşertecek…

01 Ağustos 2021 Pazar 00:41

Kafkas’ın Kadınları Derneği Genel Başkanı Emel Yenigün : “Yaşamı Yeniden Yeşerteceğiz”

Türkiye’nin güney şeridinde yaşanan orman yangınlarında, yanan ağaçların yerine dikilmesi için başlatılan fidan bağışı kampanyalarına bir destek de Kafkas’ın Kadınları Derneği’nden geldi.

Sosyal destek projeleri ile ülkemizin çeşitli illerinde adını duyuran Kafkas’ın Kadınları Derneği, fidan dikimi yaparak hatıra ormanları oluşturacaklarını açıkladı.

Önümüzdeki günlerde çeşitli illerde fidan dikim kampanyası başlatacaklarını duyuran Kafkas’ın Kadınları Derneği Genel Başkanı Emel Yenigün, yanan ormanları eski haline kavuşturmak için seferber olduklarını belirtti.

Bölgeye yardım ulaştırmak için de kolları sıvayan Genel Başkan Emel Yenigün, ülkemizin dört bir yanındaki orman yangınları yüreklerimizi yaktı. Ormanlar bizim geleceğimiz, bir nebze de olsa “nefes” olmak zorundayız. Bugünün acısı çok büyük, içimiz yana yana çaresizce izlemektense destek olmak istedik ve harekete geçtik. Gelecek nesillerimize yemyeşil bir vatan bırakmak için el birliğiyle yurdun dört bir yanında yepyeni fidanlar yeşerteceğiz, diye konuştu.

vvvv.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER