Gazetekars

Kağızman Gürsoy’a Veda Ediyor

Kağızman Kaymakamı Şuayip Gürsoy’un Çorum’un İskilip ilçesine atanması Kağızman halkını oldukça üzdü. 4 yılın mimarı sevilen Kaymakam ilçede birbirinden değerli eserler bıraktı.

15 Ağustos 2013 Perşembe 11:00

Kağızman Gürsoy’a Veda Ediyor

Kağızman’ın sevilen Kaymakamı Şuayip Gürsoy ilçede 4 yıl görev yaptı görev süresince başta eğitim alanı olmak üzere birçok projeyi hayata geçirdi. Son 4 yılda fakülte ve lisans alanına yerleşen öğrenci sayısında yüzde 76 artışın eğitim alanında verilen desteklerden kaynaklanması Kaymakam Gürsoy’un kısa zamanda halkın takdirini toplamasına neden oldu.

Kağızman’da eşek sırtında su taşıma devrine son veren Kağızman Kaymakamı Şuyip Gürsoy yarım asırdır suyu olmayan köylere su götüren ilk kaymakam oldu. İlçenin bütün köylerine taksi rahatlığında ulaşım sağlayan kaymakam aynı zamanda alt yapı sorunu olan birçok köye kanalizasyon yapılmasına sebep oldu bütün bunlarla birlikte köylerde birçok kan davası için devreye girerek barış sağlanmasına da vesile oldu.

İlçeden ayrılacak olan Kağızman Kaymakamı Şuyip Gürsoy kendisi için Kağızman’dan ayrılmanın çok zor olduğunu 4 yıllık görev süresince yediden yetmişe her kesimden vatandaşla iyi bir mazisi olduğunu belirtti.

Gürsoy, Kağızman’ı kendi memleketim gibi gördüm hiçbir zaman ayrım yapmadım birçok proje ve çalışmada özelikle kendim bulunarak doğru ve yararlı işler olmasını sağladım içim rahat fakat bir o kadarda üzgün ayrılıyorum burayı unutmak zor olacak bütün Kağızman’ın haklarını helal etmesini istediğini söyledi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER