Gazetekars

KAI-SAM Derneği’nden Kars 36 Spor’a anlamlı destek!

Merkezi Samsun’da bulunan Kars Ardahan Iğdırlılar Samsun Derneği (KAI-SAM) Kars 36 Spor’a anlamlı destek verdi.

08 Mayıs 2024 Çarşamba 13:05

KAI-SAM Derneği’nden Kars 36 Spor’a anlamlı destek!

Tacettin DURMUŞ 

Kars Ardahan Iğdırlılar Samsun Derneği Başkanı Yaver Cengiz, Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum tarafından yaptırılan takıma ait forma, bayrak, şapka, kalem, çakmak, bloknot, anahtarlık ve taraftar kartları satın aldı.

Yaver Cengiz, tüm Kars derneklerinin Kars ımızın güzide takımına Desdek vermesi gerektiğini söyleyerek kulübe desteğini açıkladı.

Kars 36 Spor Başkanı Ali Uçum, sezon başından buyana tek başına kaldığını söyledi, Şehirden ve Kars lı dernekler önemli şirketler ile iletişim kurulmasına rağmen beklenen desteğin olmamasına dikkat çeken Uçum bu süreci neredeyse  tek başına mücadele verilerek ligde kalmayı başaran takıma anlamlı destek veren Kars Ardahan Iğdırlılar Samsun Derneği Başkanı Yaver Cengiz ve derneğin değerli Karslı yönetim kuruluna ve tüm üyelerine kendisi ile taraftarlar adına teşekkür etti.

Kars dışında yaşayan tüm Karslı işadamları, STK Başkanlarının Yaver Cengiz gibi aynı duyarlılığa sahip olmalarının önemine de değinen Başkan Uçum, şehrin güzide takımı Kars 36 Spor’a verilecek desteklerin ilimiz için son derece değerli olduğunu dile getirdi.

Dernekler tarafından beklentilerinin kulüp ürünlerinin satın alınarak üyelere dağıtılmasıdır diyen Uçum bu sayede hem kulübe maddi Desdek sağlanmış olacak hem de Kars36 Spor kulübünün il dışında  yaşayan hemşehrilerimiz tarafından takım sahiplenmiş olacak. 

Başarının ancak hep birlikte sahiplenme sonucu geleceğini söyleyen Uçum, bunun en iyi örneği ilçe olarak kenetlenen ve şampiyon olan Çayelispor u örnek gösterdi. 

Bizlerde Kars Todays olarak Dernek başkanlarını ve Kars lı büyük şirketleri şehrimizin takımına Desdek olmaya davet ediyor sahip çıkmalarını bekliyoruz, Kars ın tanıtımı için en önemli argüman olan Kars36 SK tüm Dernek başkanları  üyeleri ve büyük küçük Karslı şirket lerin kulüp ürünlerini satın alarak  destek olmalarını bekliyor. 

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER