Gazetekars

Kars, Ardahan, Iğdır Veteriner Hekimleri Odası ile Denizbank A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Başkanlığı ile Denizbank A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı.

08 Nisan 2021 Perşembe 18:23

Kars, Ardahan, Iğdır Veteriner Hekimleri Odası ile Denizbank A.Ş. arasında işbirliği protokolü imzalandı

Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül tarafından yapılan açıklamada şu görüşlere yer verildi :

“İmzalanan protokol ile Odamızın serbest Veteriner Hekim üyelerine Odamıza özel uygun komisyonlar ile pos cihazları tahsis edilmesi, tüm üyelerimizin geçmiş dönem yada güncel dönem aidat borçları gibi Odamıza yönelik iş ve işlemlerine Denizbank aracılığıyla destek olunması, üyelerimizin Denizbank A.Ş’nin bölgemizde yer alan 11 şubesinde yararlanabilecekleri özel oranlı kredi kampanyaları konularını içeren işbirliği protokolü Kars, Ardahan, Iğdır Bölgesi Veteriner Hekimleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ercan Ödül ile Denizbank Kars Şube Müdürü Habip Güzel arasında imzalanarak yürürlüğe girdi.

Söz konusu protokol ile üyelerimiz Kars, Ardahan ve Iğdır İllerinde yer alan toplam 11 Denizbank Şubesi nezdinde yukarıda belirtilen iş ve işlemler ile ilgili bilgi ve destek alabilecektir. Tüm üye meslektaşlarımıza hayırlı olması dileklerimizi belirtir, saygılar sunarız.”

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER