Gazetekars

Kars Belediyesinin yardımları, Elazığ’da teslim alındı

Kars Belediyesinin Elazığ’da yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem nedeniyle başlattığı yardım kampanyasında toplanarak deprem bölgesine gönderilen yardım malzemeleri yetkililer tarafından teslim alındı.

28 Ocak 2020 Salı 15:02

Kars Belediyesinin yardımları, Elazığ’da teslim alındı

Elazığ’da meydana gelen 6.8 şiddetindeki deprem sonrasında Kars Belediyesi, İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile işbirliği yaptı.

Sosyal medya hesaplarından ve Belediye Eşbaşkanları Ayhan Bilgen - Şevin Alaca’nın dayanışma ve yardım çağrısı ile vatandaşların getirdikleri yardım kolileri Belediye toplanma merkezinde görevliler tarafından teslim alınarak yüklendiği TIR ile Elazığ’daki deprem bölgesine gönderildi.

Elazığ’da yardımların toplandığı merkezde, Kars Belediyesinin gönderdiği TIR'daki yardım kolileri görevliler tarafından teslim alındı.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AFAD'la işbirliği yapan belediyelerin yardımlarının kabul edildiğini belirterek, Kars Belediyesi'nin de AFAD ile işbirliği yaptığını açıkladı.

Kars Belediyesinden yapılan açıklamada, “Kars Belediyesinin halkımızın da desteği ile hazırlamış olduğu insani yardım yüklü TIR’ımız sağ salim Elazığ merkeze ulaşmış bizzat sayın Başkanımız Ayhan Bilgen tarafından ilgili makamlara teslim edilmiştir. Tüm Elazığ halkına geçmiş olsun. Eş başkanımız Ayhan Bilgen Elazığ’da vatandaşlarımıza geçmiş olsun ziyareti gerçekleştirdi. Allah böyle bir acı göstermesin bir daha inşallah.” denildi.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER