Gazetekars

Kars Tarım ve Hayvancılıkta Marka Şehir Olacak

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Şubat ayında çıkılacak olan yeni yatırım çağrısının tanıtımlarına devam ediyor.

05 Ocak 2022 Çarşamba 21:16

Kars Tarım ve Hayvancılıkta Marka Şehir Olacak

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Kars İl Koordinatörü Bekir Güre, Kars İli Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu’nu makamında ziyaret etti. 

Başkan Ali Gürbüz Sadıkoğlu, Kars'ın tarım ve hayvancılıkta marka bir şehir olacağını ifade ederek, TKDK Kars İl Koordinatörü Bekir Güre’ye birlik faaliyetleri Kars’ın tarım ve hayvancılığı konularında bilgiler verdi.

Ziyarette ; “Tarımsal işletmelerin fiziki varlıklarının güçlendirilmesi, çiftlik faaliyetlerinin çeşitlendirilmesi ve iş geliştirme, tarım - çevre iklim ve organik tarım, LEADER Yaklaşımı (yerel toplulukların kendi yerel kalkınma süreçlerine katılmalarını sağlamak amacıyla geliştirilmiş yenilikçi bir yaklaşım) yerel kalkınma stratejileri konuşuldu.

Kars Koyun Keçi Yetiştiricileri Birliği Başkanı Ali Gürbüz Sadıkoğlu, nazik ziyaretlerinden dolayı Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu Kars İl Koordinatörü Bekir Güre’ye teşekkür etti.

adsiz-005.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER