Gazetekars

Kars Valisi Türker Öksüz, Paşaçayır Mahallesinin sorunlarını dinledi

Kars Valisi Türker Öksüz, belirli periyotlarla gerçekleştirdiği halk buluşmaları kapsamında Paşaçayır Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi.

11 Ekim 2019 Cuma 23:20

Kars Valisi Türker Öksüz, Paşaçayır Mahallesinin sorunlarını dinledi

Paşaçayır Mahallesi Camii Sosyal Amaçlı Salonunda gerçekleşen toplantıda mahalle sakinlerine hitaben konuşan Vali Türker Öksüz, Paşaçayır Mahalle sakinleri ile bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti ifade ederek,  gösterilen misafirperverlikten dolayı teşekkürlerini iletti.

Mahallenin sorun ve ihtiyaçlarını yerinde görüp ilk ağızdan dinleyerek gerekli çözüm yollarını üretmek amacıyla bir araya geldiklerini belirten Vali Öksüz, belediye hizmetleri kapsamında Kars genelinde bulunan alt yapı sorunlarının Paşaçayır Mahallesinde de bulunduğunu bu durumun bir tarih ve kültür şehri olan şehitler diyarı Kars’a yakışmadığını ifade etti.

Ziyaret öncesinde mahallenin ihtiyaç ve talepleri konusunda kendisine iletilen altyapı, okul yeri, spor alanları, sanayi yolu, imar, sosyal tesis, sokak hayvanları, gece bekçisi konularına değinen Vali Öksüz, kamu hizmetlerinin vatandaşa en etkin şekilde verilmesinin çabasında olduklarını belirterek sorunların çözümü için Valilik olarak, bütün kamu kurum ve kuruluşları ile birlikte gerekli desteğin verileceğini söyledi.

Paşaçayır Mahalle Muhtarı Hakan Kepenekçi ve mahalle halkına söz veren Vali Öksüz, onların okul yapım işi, altyapı, imar, yol, kaldırım, sokak köpekleri, okul önlerine hız kesicileri, yeşil alan, çocukların oynayabileceği park, kütüphane, MOBESE konularında sorun ve isteklerini dinleyip, ilgililere çözümü için talimatlarda bulundu.

Vali Öksüz, halk buluşmasının ardından kendisini bekleyen çocuklar ile bir araya gelerek bir süre sohbette bulundu.

Düzenlenen toplantıya; Vali Türker Öksüz, Vali Yardımcısı Mehmet Zahid Doğu, İl Jandarma Komutanı Hidayet Arıkan, İl Emniyet Müdürü Yavuz Sağdıç ile ilgili kurum ve daire amirler katıldı.

1-350.jpg2-346.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER