Gazetekars

Kars Valisi Ziya Polat'ın Yeni Yıl Ziyaretleri

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte yeni yılda bir dizi ziyaret gerçekleştirerek, halkımızın yeni yılını kutladılar...

01 Ocak 2024 Pazartesi 13:26

Kars Valisi Ziya Polat'ın Yeni Yıl Ziyaretleri

KARS HUZUREVİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, ulu çınarlarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

huzue-evi.jpg

KARS SEVGİ EVLERİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, sevgi evleri bünyesinde bulunan umut çiçekleri sevgili çocuklarımızı ziyaret ederek yeni yıllarını kutladı.

sevgi-evleri.jpg

112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİ - GAMER

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER birimlerini ziyaret ederek görevli personelin yeni yılını kutladı.

Vali Polat, yılbaşı dolayısıyla İlimizdeki emniyet ve sağlık hizmetleri başta olmak üzere gelen çağrılarla ilgili bilgi aldı.

gamer.jpg

KÜMBETLİ JANDARMA KARAKOLU

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kümbetli Jandarma Karakolu’nu ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını kutladı.

Vali Polat, yapılan güvenlik uygulamasına da katılarak, uygulama noktasında durdurulan vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

kumbetli.jpg

KARS-ERZURUM KARAYOLU YOL UYGULAMA NOKTASI

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kars-Erzurum Karayolu Emniyet uygulama noktasını ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını kutladı.

Vali Polat, yapılan güvenlik uygulamasına da katılarak, uygulama noktasında durdurulan vatandaşların yeni yıllarını kutladı.

gorev.jpg

HARAKANİ DEVLET HASTANESİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat,  Harakani Devlet Hastanesi'ni ziyaret etti.

Vali Polat, hastane personeli, hastanede tedavi gören vatandaşlarımız ve yakınlarıyla sohbet ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti, yeni yıllarını kutladı.

Vali Polat, 2024 yılının 2 kız, 3 erkek bebeğinin ailelerini tebrik ederek, bebeklere hayırlı ömürler dileklerini iletti, yeni yıllarını kutladı.

hastane.jpg

KARS BELEDİYESİ TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 2024 yılının ilk saatlerinde Belediyemiz Temizlik İşleri Müdürlüğünü ziyaret etti.

Vali Polat, personellerin yeni yıllarını tebrik edip vazifelerinde kolaylıklar diledi.

temizlik.jpg

BEDESTEN BÖLGESİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, 2024 yılının ilk saatlerinde halkımızın huzur ve güvenliği için devriye görevi yapan Emniyet personeli, vatandaşlarımız ve esnaflarla sohbet ederek  yeni yıllarını kutladı.

bedesten.jpg

KAZIMPAŞA POLİS MERKEZİ AMİRLİĞİ

Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ziya Polat, Kazımpaşa Polis Merkezi Amirliği'ni ziyaret ederek, görevli personelin yeni yılını kutladı, çalışmalarında kolaylıklar diledi.

kazimgasa.jpg

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER