Gazetekars

Kars'a Vekil Olmaya Geldim

Mithat Güçlü Karataş : “Ben Kars’a Aday Adayı olmaya değil Vekil Olmaya Geldim”

19 Mart 2011 Cumartesi 08:59

Karsa Vekil Olmaya Geldim

Kars Projeleriyle dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Mithat Güçlü Karataş, “Size hizmet verebilmek için her kapıyı çalarım, açılmazsa o hizmeti size getirebilmek için gerekirse kırarak girerim o kapılardan içeri. Bu kapılar muhtar kapısı da olur Köşk kapısı da” diye konuştu.

Noter Tastikli Taahhütnamesinde belirttiği Projelerini kendinden emin bir tavırla 20 ay gibi kısa sürede hayata geçireceğini belirten gen Vekil adayı, “Amacım makam değil zırhla hizmet savaşına girip çocuklarımız, gençlerimiz, analarımız ve Kars için Kars’ın geleceği için bütün imkanları ve bütün çevremi seferber edeceğimden kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Mithat Güçlü Karataş, AK Parti TBMM sıralarına geldiğinde ilk işinin ve devamında daima meclis kürsüsünde Kars için çok sayıda gündemler yaratacağını, Kars’ın geleceği için tüm imkanları seferber edeceğini sadece siyasi gücü ve çevresiyle değil çok sayıda belediye başkanları, iş adamları, sanatçı arkadaşlarıyla, Kars’ı Doğunun Kültür Başkenti haline getireceğini belirtti.

Karataş; Tüm Milletvekili maaşının tamamını ve süresiz olarak Kars için Çocuk esirgeme kurumu genel müdürlüğü ve TBMM ile ortaklaşa yapmayı planladığı yeni bir çalışmayla “Kars’ta oluşturulacak eğitim ve eğitim giderleri ihtiyaç sahipleri için KARSANAVAKFI adı altında bir çatı oluşturup Kars’ta eğitim giderlerine katkı amaçlı ihtiyaç sahibi çocuklarımıza ve Analarımıza aktarılacağım” diye konuştu.

Karataş, bu girişimin tüm Milletvekillerine de istedikleri ölçüde açık olacağını belirtti.

“Mevki ve Makamın Gücüyle Kazanılan Para Haramdır” diye Hz.Ömer’in vecizesiyle sözlerini tamamladı.

Facebook'la Yorumla
İlk yorum yazan siz olun
Adınız Yorumunuz
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

BENZER HABERLER